Aktywne Wpisy
Lazurka +599
Czy widzieliście kiedyś, jak wasi rodzice się całują? Albo dają sobie pocałunki na przywitanie/pożegnanie? Jak to wyglądało u Was w domach? Ja przez 25 lat, nigdy nie widziałam nawet jednego pocałunku u moich rodziców. Nie mówiąc już o przytulaniu czy prostym "kocham cię". Nawet spali oddzielnie xD. Za to kłótnie były na porządku dziennym. Stąd może dlatego jestem tak wycofana :/
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Spawixon +503
Niemcy, Włochy, Węgry i Cypr blokują decyzję o odłączeniu Rosji od sieci SWIFT.
#ukraina #rosja #wojna #niemcy #wegry
Zdecydowanie bardziej popieram uzbrojenie Ukrainy do obrony, co też robią i ma to zdecydowanie lepszy efekt niż sankcje, które dotykają ludzi,
Komentarz usunięty przez moderatora
@toord: #!$%@? im gospodarki. Nikt od nich nie kupi gazu ani ropy z UE/USA bo nie będzie miał jak zapłacić za to, a to 50% ich eksportu (z samej UE)
@emptysquare: zaatakują Irak, który pomagał terrorystom. Słyszałeś o 11 września? No to ruska onuco DO BUDY!
@LibertyPrime: Powiedzial urzedas, ktory w duzej mierze z niej korzysta i naszych podatkow XD
Powiedz to Ukraincom. Machina wojenna ruszyła sankcjami putin podciera sobie dupe. A w tym czasie giną ludzie. Ale widocznie nie życie a ekonomia jest najważniejsza.
Komentarz usunięty przez autora