Aktywne Wpisy
wykopranger +47
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
BasTajpan +416
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
#piractwo #piratujo #gry #denuvo
no cóż, scena gier pc raczej nie będzie długo z tak dużą luką (a Codex byli ostatnio najpłodniejsi do tej chwili) i ktoś nowy sie pojawi w ich miejsce (albo wzmocni którąś z wcześniejszych grup np DARKSiDERS, RZR1911, SKiDROW, DOGE czy FLT). Bardzo ceniłem Codexa za to, że chciało im się wydawać też updejty do swoich releasów co
ciekawe czy ktos nowy sie pojawi i przejmie paleczke do wypuszczania "oficjalnych" releasow czy to juz moze koniec epoki.
@StraznikZawartosci: tzn co trzeba zrobic? bo on emuluje tylko dostep do internetu a gra nie ma żadnych zabezpieczeń typu odpowiedź z serwera?