Wpis z mikrobloga

@MikroSzklanka: Conte to trener na którego każdy się kiedyś nabiera. Większość z tego wychodzi, ale jak się jest kibicem klubu, który wygrywa jeden puchar na 20 lat to i splunięcie w morde przyjmie ze smakiem
@realbs Ale co mam Ci powiedzieć? xDD przecież nie znam przyczyny dlaczego w ligach kosił wszystkich z Juve przez kilka lat, z Chelsea wygrał mistrza Anglii a w LM słabo, że z Interem wygrał elegancko lige, a nie potrafił ograć Slavii Praga w LM, nie wiem dlaczego... ¯_(ツ)_/¯ dla mnie jest po prostu lepszym trenerem bo zbudował 3 świetne zespoły, wygrywał lige angielska z Mosesem i innymi kasztanami, jak jeszcze coś ogarnie
@Anck-Su-Namun: Ja mu nie zabieram tego, że jest dobrym trenerem. Po prostu on ma bardzo nisko sufit. Robi szybko wyniki, ale pewnej poprzeczki nigdy nie przeskoczy. Dla niego tą granicą jest już grupa LM.

Robił mistrza z Mosesem, a Allegri robił finały LM z Pereyrą, Leminą czy Rinconem, jako pierwszymi do wejścia z ławki.

+ nie mówiąc o tym, że Allegri ma masę pomysłów i rozwiązań taktycznych z których korzystał w
@realbs patrząc na Twoje wpisy to mam wątpliwości czy jednak sam uważasz że Allegri to odpowiedni trener dla Juve, bo tu go bronisz jak lew, a w swoich wpisach ewidentnie masz dosyć jego i jego stylu gry
@Anck-Su-Namun: Uważam go za znakomitego trenera, ale do dyspozycji ma kompletnie innych piłkarzy, przez co po raz trzeci rok w rok następuje w tym klubie kolejna rewolucja, która nie jest nikomu potrzebna. Trofea z Allegrim przyjdą, ale chciałbym zobaczyć Pirlo z normalnym składem, bo takiego w zeszłym sezonie nie miał