Aktywne Wpisy
biaukowe +25
niemorzliwe +140
Nigdy nie kupujcie mieszkania w bloku który ma numer z literką M. Ja mam powiedzmy 13M m. 69 i co drugi kurier szuka mnie w bloku 13. Już nie wiem jak pisać na zamówieniach. Pisałem 13M/69 to jechali pod 13. Teraz piszę 13M m. 69 ale to też nic nie daje. Piszę komentarze do zamówień, ale to nic nie daje. Dzisiaj napisałem tak w uwagach do zamówienia: "Numer bloku to 13M, numer
A normiki i tak powiedzą, że to że byłeś odrzutkiem całe życie nie ma znaczenia, wystarczy wyjść na miasto i poznać ludzi.
It's over for samotny chłop.
#przegryw #samotnosc #szk0la #szkola #psychologia
http://www.bc.ore.edu.pl/Content/215/Poznawanie+klasy+szkolnej.pdf
@Kamilo67: dla normictwa są lepsze, tylko oni nie biorą pod uwage, że niektórzy w szkole nie mają znajomych, albo co gorsza są gnębieni
Po drugie to nie oni ciebie odrzucili tylko ty jesteś samotnym wilkiem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po trzecie to usprawiedliwia twoje ewentualne złe zachowanie i nikomu nie musisz być wdzięczymy
@Czesterek: ? no #!$%@? ja wiem
@Czesterek: ? XD
@Czesterek: ty wiesz jak dziala psychologia? wiesz że nasze zachowanie kształtuje przeszłość i otoczenie?
Ja radzie ci wykorzystać to co masz na swoją korzyść. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Czesterek: a co ja #!$%@? mam?????????? depersje i samotnosc do czego mam to wykorzystac, do strzelenia se w ryj?
@Czesterek: nom dla innych samotnosc to jest jak tylko raz na tydzien z kims wyjda z domu. Ja wcale nie wychodze z nikim.
@Czesterek: a ja tak uwazam
@Czesterek: ale ty masz 30+ lat. Ja 18. To jest różnica
@Czesterek: no jak kazdy w moim wieku. Ja sie porównuje do rówieśników nie do starych bab. Do twojego wieku i tak nie dozyje
Mógłbyś mieć tylko matkę albo tylko babkę i żadnej większej rodziny albo być z domu dziecka. W wieku 18 lat by ciebie wywalili i radź sobie sam. A tacy ludzie też mają znajomych i przyjaciół.
@Czesterek: sam tak myśle. nie planuje żyć po 20 w takim stanie.
no wlasnie, czyli mają lepiej niz ja