Aktywne Wpisy
mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
Nighthuntero +615
Nawiązując do pomysłu bezpłatnej antykoncepcji dla kobiet wpadłem jeszcze na kilka propozycji, które ułatwiłyby i jakkolwiek zrekompensowały by życie naszym kochanym kobietom w tym piekle:
- Darmowe poranne kawy w Starbucksie
- Bezpłatny fryzjer i kosmetyczka raz na tydzień
- Bony zakupowe do Zalando, H&M i Zary
- Coroczna wymiana iPhona na najnowszy model
- Zwrot kosztów za wakacje w krajach śródziemnomorskich
- Skup interwencyjny twórczości na OnlyFans
Wpisujecie swoje jeśli jakieś
- Darmowe poranne kawy w Starbucksie
- Bezpłatny fryzjer i kosmetyczka raz na tydzień
- Bony zakupowe do Zalando, H&M i Zary
- Coroczna wymiana iPhona na najnowszy model
- Zwrot kosztów za wakacje w krajach śródziemnomorskich
- Skup interwencyjny twórczości na OnlyFans
Wpisujecie swoje jeśli jakieś
#programowa #gry #grywprzegladarce
Mapa jak z Traviana jest chyba najsensowniejsza dla tego typu gier.
Ten koncept jest wykorzystywany bardzo powszechnie dla MMO - nie tylko dla gier dostępnych przez przeglądarki.
Po drugie - łatwo taka mapę przechowywać i wyświetlać (tabela X x Y).
Ale dobór interfejsu to rzecz wtórna. Zależy od funkcji, które ma realizować, a to zależy od mechaniki i fabuły.
Jeżeli możesz coś więcej zdradzić to chętnie coś doradzę.
@aaadaaam: fabuła? Zabić przeciwników :D widzisz, właśnie większość rzeczy jest w mojej głowie i aby je przelać na papier to masakra. Całość jest tworzona na bieżąco + zmiany które wpadną mi do głowy w danym momencie.
Ale taki szeroki zarys. Jesteś burmistrzem miasta xyz, rozbudowujesz go (wydobycie złota, produkcja jedzenia, produkcja drewna itd). Możesz żyć sobie spokojnie i grzecznie w zgodzie z
ok.
@kessubuk: ooo odkryłem, że mam tam konto.
Interfejs mapy X x Y chyba jest najsensowniejszy.
Robiłeś analizę SWOT?
Takich gier jest dużo.
Żeby ktoś w to grał trzeba przynajmniej 10.000 wydać na grafikę.
SWOTa robiłem. Zagrożeń jest mało, tylko, że mogę stracić kasę wydaną na grafikę. Bo resztę sam robię w wolnym czasie.
Uznałem, że muszę kończyć (lub zapomnieć) projekty które dobrze się zapowiadały - zanim przystąpię do kolejnych.
Powodzenia