Aktywne Wpisy
Również bawi Was kiedy niektórzy kierowcy przepuszczają motocyklistów, jakby to był pojazd uprzywilejowany? xD Rozumiem gdzieś tam usunąć się do krawędzi pasa, ale niektórzy jak tylko zobaczą motocykl w lusterku to gdyby był przy drodze rów, to by do niego wjechali XDD
#samochody #motocykle #polskiedrogi
#samochody #motocykle #polskiedrogi

tojapaweu +44
Wyobraźcie sobie teraz, gdyby to zrobił młody, wysportowany gościu, który planował akcję od miesięcy, a nie n------y 60 latek, który pod wpływem impulsu bierze sobie swoja wiatrówkę do przeganiania kota sąsiadów i wali w biały dzień do członków rodziny.
W innej sytuacji, nawet nie ma sensu zaczynać obławy. Szkoda kasy. Puścić tylko Interpol i modlić się, że Niemcy przypadkowo go namierzą na stacji benzynowej.
#limanowa
W innej sytuacji, nawet nie ma sensu zaczynać obławy. Szkoda kasy. Puścić tylko Interpol i modlić się, że Niemcy przypadkowo go namierzą na stacji benzynowej.
#limanowa

#programowa #gry #grywprzegladarce
Mapa jak z Traviana jest chyba najsensowniejsza dla tego typu gier.
Ten koncept jest wykorzystywany bardzo powszechnie dla MMO - nie tylko dla gier dostępnych przez
@aaadaaam: fabuła? Zabić przeciwników :D widzisz, właśnie większość rzeczy jest w mojej głowie i aby je przelać na papier to masakra. Całość jest tworzona na bieżąco + zmiany które wpadną mi do głowy w danym momencie.
Ale taki szeroki zarys. Jesteś burmistrzem miasta xyz, rozbudowujesz go (wydobycie złota, produkcja jedzenia, produkcja drewna itd). Możesz żyć sobie spokojnie i grzecznie
ok.
@kessubuk: ooo odkryłem, że mam tam konto.
Interfejs mapy X x Y chyba jest najsensowniejszy.
Robiłeś analizę
SWOTa robiłem. Zagrożeń jest mało, tylko, że mogę stracić kasę wydaną na grafikę. Bo resztę sam robię w wolnym czasie.
Uznałem, że muszę kończyć (lub zapomnieć) projekty które dobrze się zapowiadały - zanim przystąpię do kolejnych.
Powodzenia