Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Myślę o tagu na wykopie o kobietach i mężczyznach z innej strony. Jeśli się podoba, czekam na plusiki.
Jestem gejem i cieszę się, że nie jestem hetero. Tyle "kumpel" co miałem i moi znajomi to można wydać encyklopedię kobiet. Macie przerąbane.
Ja czasem dzielę kobiety na minuty. Czyli od której minuty zacznie mnie wkurzać. Głupia zdradzi po sobie trochę później, że jest głupia. Najpierw styl mówienia - piszczy, głośno się śmieje, ma głos jak z kreskówki. Piszcząca od razu wiadomo, out. Ale hetero nieeee, fajna. A potem przychodzi taka do geja i piszczy, że biedna została rzucona xD
Gej oczywiście pocieszy, przytuli, upije się z nią bo historia ciągnie się do rana, a słuchać ciężko. Dużo pić 00

Geje nie wyłączają się jak faceci hetero. Zazdro! My wszystko wysłuchamy :/ i doradzimy.
Cudowni przyjaciele. Czasem na siłę.

O nas:
My jesteśmy parą męskich facetów, brodacze, typ drwala. Razem prawie 10 lat, spore doświadczenie z człowiekami wszelkiej maści. Politycznie centrum. Jeden jest psychologiem, drugi były budowlaniec ukierunkowany w DG ale w stronę inna niż budowlanka. Mieszkanko: mazowieckie duże miasto

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6213fa0435706f441985f62e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz
Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach