Aktywne Wpisy
xiv7 +5
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 23.2% (61)
- Z wymiennymi ostrzami 18.3% (48)
- Elektryczna "3 kółka" 11.4% (30)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 47.1% (124)
EvineX +16
Chłop już stary ( ͡° ᴥ ͡°)
Jedna, krótka ulica, bloki ponumerowane 3a, 3b, 3c, 3d i jeszcze każdy blok ma osobną klatkę już bez numeracji literowej i cza szukać odpowiedniego mieszkania i chodzić z klatki do klatki.
#krakow #patodeweloperka
ale i tak jeśli chodzi o chorą numerację, moim faworytem są Węgrzce. Obczajcie nazwy ulic.
@Matemit: Jakby tylko był prostszy sposób na jednoznaczną numerację budynków hmm...
@Matemit: Jakby zrobić standard numeracji, numer budynku - liczba + duża litera, klatka - mała litera ?
@Matemit: @krdk A w mieście w którym się wychowałem po prostu każda klatka to osoby adres Wiec jak dotrzesz na ulicę np Dupną 16 to masz pewność że 16/41 będzie właśnie w tej klatce a nie na drugim końcu bloku Ooo..i ci co są słabi z matmy też nie muszą się bawić w obliczenia
Tak więc tak, jest prosty
Jak wprowadzą nazwane ulice to wtedy pewnie mniej więcej będą rezerwować numery po ilości działek albo statystycznie ilości domów, jaka tam może powstać.
Trudno, żeby 80 lat temu jakaś pani w urzędzie dała jednemu numer 10, a drugiemu 400, bo na tej ulicy może powstać jeszcze 30 domów, a