Aktywne Wpisy

Michael_Jackson_ +42
Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
mpetrumnigrum +308
#motocykle #simsony #simson #heheszki #simsonemdojugoslawi
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
DOJECHAŁEM DO JUGOSŁAWI.
A przy okazji złapałem 2 kapcie w tylnym kole wyrwało mi amortyzator z mocowania bo nie było podkładki, ogar przestał palić ale już pali. Ogólnie to do przodu.
źródło: temp_file1650633784259294074
Pobierz

#xbox #gry
@Hektorrr: nie znam sie zbytnio, dzięki
@Hektorrr
@imdejv1
Michał Białek umieścił w klatce 5 wyk0pków z nocnej, postawił drabinę, a na szczycie drabiny położył tagi. Za każdym razem jednak, gdy jakiś wykopek próbował wejść na drabinę, wszystkie wykopki otrzymywały gówniany prysznic. W efekcie tego warunkowania wykopki zaczęły grupowo bić każdego indywidualnego wykopka, który próbowała sięgnąć po tagi. Rezultatem tego była niechęć każdego wykopka do wchodzenia na drabinę. Następnie Białek podmienił jednego z wykopków na
@tger: Grałem i myślałem o tym. Świetna gra ale jak rozbuduje się już potężne miasto to jest problem z powodziami itp. Wtedy ta gra wydaje się być "nie do przejścia" dalej. Wypowiedz się proszę jeśli masz w tym doświadczenie.
@Cass1902: @Ant0n_Panisienk0: Sprawdzę 8-)