Wpis z mikrobloga

@Mamkielbase: Dlaczego konkretnie na Pajarito? Jeśli mówimy o Paragwaju, to Guarani jest akurat najgorszym gównem na rynku. To nie jest normalne, żeby yerba tego typu wypłukiwała się po 3 zalaniach. Każdą dobrą paragwajkę możesz zalewać zimną wodą w kosmicznych ilościach i ciągle będziesz czuć ten smak. Cenowo mówimy o podobnym poziomie, a nawet i wyższym, a jakość jest po prostu podła. Jeśli weźmiesz do tego smakowe wersje jest jeszcze gorzej, bo
@Mamkielbase: @Najmilszy_Maf1oso: Sam jestem fanem yerby paragwajskiejm mocnej w smaku i charakternej, kilka dni temu uzupełniałem zapasy i wziąłem to Guarani klasyczna bez żadnych dodatków i nie wiem na co tu narzekać? Fajnie pocięta, ożywcze działanie, jedyne co to taki nieco odmienny smak, aczkolwiek nie jest on zły. Co do ilości zalań, to ja piję na ciepło i jak każda yerba po trzech zalaniach jest opróżniona ze smaku, aczkolwiek dwa