Aktywne Wpisy
ignis84 +331
Jest mi bardzo ciężko, moje nogi są w fatalnym stanie. Perspektywa chodzenia, po prostu przestałam ją widzieć. Dwa lata walki z bólem, walki o powrót do normalności.
Byłam już tak blisko, tak mi się wydawało.
Robiłam duże postępy w szpitalu, na rehabilitacji. Zaciskałam zęby, ale bolało coraz bardziej, aż poruszanie się przestało być możliwe.
Nawet w łóżku, nie mogłam usiąść, w sumie nic nie mogłam. Diagnoza była druzgocąca, nowa bardzo rozrośnięta zmiana,
Byłam już tak blisko, tak mi się wydawało.
Robiłam duże postępy w szpitalu, na rehabilitacji. Zaciskałam zęby, ale bolało coraz bardziej, aż poruszanie się przestało być możliwe.
Nawet w łóżku, nie mogłam usiąść, w sumie nic nie mogłam. Diagnoza była druzgocąca, nowa bardzo rozrośnięta zmiana,
Krasparov +38
No fajnie się grudzień zaczął nie powiem że nie #przegryw
#nieruchomosci #kredythipoteczny #takbylo #takaprawda #nosaczsundajski
@MinscBoo: chcesz kupić na bańce? poczekaj tylko trochę zaraz bańka pęka i za 400 tys to dwa mieszkania będziesz miał
@corey53: ale mem, który @mickpl zrobił kilka miesięcy przed podwyżkami się jednak sprawdził ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GoracyStek: no no, może nawet 3.
Nie traktuj to co Ci napisalem jako atak, tylko rade.
Niektorym, zrozumienie rzeczywistosci zajelo mase czasu. Tutaj podaje Ci gotowiec, na skroty, nie ma za co.
@mickpl: xD
W wielu bankach nie było takich kredytów w ofercie, dopiero w 2021 pojawił się taki wymóg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do 30 czerwca 2021 r. banki miały czas na wprowadzenie oferty kredytów hipotecznych z okresowo stałym oprocentowaniem. Taki termin narzucił kredytodawcom nadzór finansowy, który od dawna promował ideę „stałoprocentowych” hipotek. Przed lipcem kredyty dające klientom
@mickpl: prawilnie przypominam, że stała stop to miecz obusieczny. Jest fajnie gdy stopy rosną, ale już jest nie fajnie gdy maleją. Poza tym koszt takiego kredytu jest wyższy. Trzecia sprawa, to że i tak nie ma chyba ofert na stałą stopę względem 20 czy 30letniego