Aktywne Wpisy

kanguru +23
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz
masternodeBTC +271
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

Pracodawca (umocowany przełożony) potrzebuje wykonanej pracy teraz, w tym projekcie, żeby dowieźć - to że połamiecie sobie ręce, pozwalniacie się albo
Tak to prawda. Możesz mi napluć na ryj, a ja się do tego przyznam, że nie rozwijam się w kierunku "IT" i jest to prawda. Zwyczajnie tego nie robię. Znalazłem komfortowe miejsce, bo nauczyłem się wszystkiego w firmie
Szkoda zycia na słaba robotę i pensje, wiem po sobie
Mam wrzucić takiego Kubernetes'a w Udemy i zacząć to ryć, bez doświadczenia?
@BajaScorpions: Jeżeli mówisz o mojej firmie, to mocno zamknięte hermetycznie stanowiska dalej za moim działem. Tu siedzą jeszcze ludzie, którzy pisali skrypty do pierwszego silnika transakcyjnego, czyli ok. 30 lat. Facet, z
@wutermelon: to jest raczej przyznanie się, że "tak nic nie robię". Tak zgodzę się z Tobą i jestem tego świadomy :-).
Trzeba umieć się sprzedać, pokazać się jako ktoś z dużymi aspiracjami i planami i ze nie siedzisz na cieplej posadce tylko się rozwijasz sam. W jednej czy dwóch firmach mogą Ci podziękować ale na
A potem próbować aplikować na stanowisko level niżej niż teraz jesteś, a jak ktoś się Ciebie spyta na rekrutacji dlaczego tak to mówisz szczerze - w firmie w której pracujesz nie używają tego co teraz
@BajaScorpions: true
Polecacie Panowie coś ciekawego? :>
@WodnySzajbus: masz na myśli to:
https://docs.microsoft.com/en-us/learn/certifications/roles/devops-engineer ?