@jack-lumberjack: Hahaha. Czemu niby mody są be? Wszystko ręcznie latałem. Bez #!$%@? (oczywiście), KW i B9 bo nie są zbalansowane. Wszystko co ma znaczenie to tylko vanilla
@Migfirefox: chmury mi (póki co ) wystarczą. Jestem purystą jeśli chodzi o gry. Za dużo gier w życiu zepsułem ("grypsujesz?" ;p ) kombinowaniem z nimi.
@Migfirefox: Mi ta zajęła koło tygodnia. :D 12 lotów to było. Wszystko zaplanowane tak żeby nie pozostawiać nic na orbicie, żadnych zbędnych części. Jeden lot się nie udał tylko i musiałem ściągać zepsuty statek z orbity innym :). Ponadto stacja musiała mieć jak najwięcej funkcjonalności i fajności przy jak najmniejszej ilości części (słaby komp) :)
@Migfirefox: nie chodzi mi o trudność w modowaniu (robiłem bardziej skomplikowane rzeczy) a o psucie zabawy z gry poprzez jej "polepszanie". Nie twierdzę, że mody które stosujecie są do dupy. Ja ich po prostu (póki co) nie chcę :)
Dziękuję za zawołanie. W nagrodę możesz popodziwiać moją stację kosmiczną w budowie.
@jack-lumberjack: Czemu niby mody wykluczają jego stację?
@Migfirefox: bo sprawiają, że stacja znajduje się poza skalą zajebistości dostępną dla podstawki. ;/
@Krol_Julian: Chyba dzisiaj w nocy zbuduję swoją.
@Migfirefox: chmury mi (póki co ) wystarczą. Jestem purystą jeśli chodzi o gry. Za dużo gier w życiu zepsułem ("grypsujesz?" ;p ) kombinowaniem z nimi.
@Krol_Julian: Ja na razie tylko taką zrobiłem dla testu i nauki.