Wpis z mikrobloga

Nowa firma myśli, że widzowie mają tak samo wyprany mózg od alko jak ci bezdomni i będą we wszystko wierzyć. Chłop sam przygotował paczkę, wciskał że niby jest od jakiejś kobiety a sam się w kłamstwach pogubił. Teatrzyk trwa w najlepsze.
#papasmerfik
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@olgierdano_peto_gaszano: A więc właśnie. Wczoraj przeprowadziłam małe śledztwo i jest jeden film tego wieśniaka gdzie wpada jego córka. Nie wpuszczają jej ale głos ma bardzo podobny do tej Niny co z Patowariatem nagrywa. Ciekawe...
  • Odpowiedz
@Witch22: to wiele wyjaśnia, skąd ci informatorzy z Ełku (Nina, Adam, PatoIwona) i dlaczego patowariat zabiegał akurat o bezdomnych z Ełku, a tylu ich jest w całej Polsce.
Stach ma mieszkanie, teraz widać kto chce je przejąć ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Im naprawdę wydaje się, ze zbiją fortunę na alko-Stachu.
  • Odpowiedz
@FeeE: Po wczorajszej reakcji na zarobki wyczuwam renegocjację umowy " z tym ch*jem co to myślał, że będzie mnie wykorzystywał i kasę na mnie zarabiał, ja nie taki głupi jestem" - Stanisław Niedźwiecki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Witch22: patowariat dalej na swoich fetyszowych lajwach żebra o kasę " chcecie abym pojechał do Ełku i coś nakręcił? przelejcie kasę" (coś koło tego). Nic nie wspominając, ze jedzie do jakiejś Niny z Ełku. Hipokryzja wersja: hard.
  • Odpowiedz