Aktywne Wpisy
Soothsayer +586
2 lata później klimy nadal nie ma, a nikt nie przyszedł ehhh sad
mickpl +407
Jak te patałachy serio przegłosują 0% które zrujnuje życie dziesiątkom tysięcy młodych ludzi, którzy stali w nocnych kolejkach i wepchnęli ich o margines błędu na sejmową większość - to powinni przez tych samych ludzi zostać wywiezieni na taczkach.
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
Większego świństwa zrobić swoim wyborcom się w zasadzie nie da.
#nieruchomosci
W zeszłym roku zaczęli umieszczać kobiece avatary. Bardzo sprytne, spermiarstwo nie raz udowodniło, że jest pozbawione nie tylko godności ale i mózgu.
#olx #scam #whatsapp
Zawsze byłem przekonany że oni tylko próbują wyłudzić przedmiot z olx, a nie dane dostępu do konta... Grubo
ZAAKCEPTOWAĆ ZAMÓWIENIE!
Coś im jeszcze napiszesz?
Malware, bloatware, rootkit, dialery, 0 day, SSL no zapytaj randomkow z komputerem. Moze poza dialerami bo to bylo popularne 20lat temu. Wiekszosc nic nie wie, pewnie do dzis wyszukiwarka == przegladarka. To co sie dziwisz.
Spam dostaje na takie smieciowe konto mail z przepieknymi dziewczynami "wczoraj widzialam cie w sklepie" i jakis link. Widac 1/100 dostaje
@przemo25osw: ich już od dawna nie interesują przedmioty z olx.
Chcą dostępu do Twojego konta albo danych karty płatniczej. Wyczyszczą Cię do zera, a jak będą mieli farta to jeszcze kredyt wezmą w Twoim imieniu.
No co ty? Poważnie?
;)
@KakashiSensei: @Sun_city:
Uległem Waszym namowom i zgłosiłem.
Takim zgłoszeniem, możesz ocalić czyjeś pieniadze. Złodziejstwo i oszustwo pod każdą postacią należy tępić.