Kena: Bridge of Spirits to produkcja, która oczarowała mnie w dużej mierze swoją oprawą graficzną. Przepiękne przerywniki filmowe i atrakcyjna stylistycznie rozgrywka to powód, by dać tej grze szansę. Poza tym otrzymujemy zajmującą kilka godzin grę przygodową wypełnioną walką z przeciwnikami i zwiedzaniem tajemniczego lasu. Schematyczność rozgrywki przy czasie potrzebnym do ukończenia nie boli aż tak bardzo, a wypełniona brakami opowieść mam nadzieję, że zostanie dokończona przy okazji ewentualnej kontynuacji. Recenzja gry Kena: Bridge of Spirits #gry #pcmasterrace #ps4 #ps5 #grajzwykopem #nerdheim
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Z racji że dziś wychodzę za mąż to małe #rozdajo. Pół litra wódeczki będzie rozlosowane wśród plusujących! Wysyłka na mój koszt ( ͡°͜ʖ͡°) #slub #wesele
Kena: Bridge of Spirits to produkcja, która oczarowała mnie w dużej mierze swoją oprawą graficzną. Przepiękne przerywniki filmowe i atrakcyjna stylistycznie rozgrywka to powód, by dać tej grze szansę. Poza tym otrzymujemy zajmującą kilka godzin grę przygodową wypełnioną walką z przeciwnikami i zwiedzaniem tajemniczego lasu. Schematyczność rozgrywki przy czasie potrzebnym do ukończenia nie boli aż tak bardzo, a wypełniona brakami opowieść mam nadzieję, że zostanie dokończona przy okazji ewentualnej kontynuacji.
Recenzja gry Kena: Bridge of Spirits
#gry #pcmasterrace #ps4 #ps5 #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_16448651972xIZlGw1dMc25lvBziVPKt.jpg
Pobierz