Neetuje już 3 tydzień, tak mi dobrze, że jak myślę że muszę się zebrać do pracy to mi smak życia ucieka ( ͡°ʖ̯͡°) Niby mam trochę oszczędności żeby neetować dłużej, ale to nic nie zmieni, tylko będzie mi jeszcze trudniej pójść do pracy, a i rozwalić oszczędności na siedzenie na dupie też słaba perspektywa, bo nie wiadomo co potem w życiu się przydarzy, a czym jest przeciągnięcie neetowania o miesiąc, dwa czy trzy w obliczu czekających mnie jeszcze dobrych 30-40 lat #!$%@? póki nie zdechnę. ( ͡°ʖ̯͡°)
Wystarczyłoby mi żeby 3k wpadło co miesiąc pasywnie i byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, mógłbym wtedy sobie skromnie neetować do końca życia.
Teraz myślę że jeszcze posiedzę tak z tydzień i od przyszłego poniedziałku wezmę się już za robotę echhh
rozwalić oszczędności na siedzenie na dupie też słaba perspektywa
@krucjan: wolny czas to towar jak każdy inny, sam bym sobie chętnie ze trzy miesiące bezrobocia zrobił. Ale umowy podpisane i dupa, trzeba #!$%@?ć. (╯︵╰,)
@krucjan: nie ma co neetowac. Lepiej #!$%@?ć Januszowi na nowe porche, odkładać drobniaki latami żeby żarła je inflacja, dociulasz do wkładu własnego na kredyt żeby mieć dach nad głową, potem tylko 20 lat i jesteś wolny. Przepraszam chciałem powiedzieć że jesteśmy wolni, wszyscy razem jes tes my wol ni
Niby mam trochę oszczędności żeby neetować dłużej, ale to nic nie zmieni, tylko będzie mi jeszcze trudniej pójść do pracy, a i rozwalić oszczędności na siedzenie na dupie też słaba perspektywa, bo nie wiadomo co potem w życiu się przydarzy, a czym jest przeciągnięcie neetowania o miesiąc, dwa czy trzy w obliczu czekających mnie jeszcze dobrych 30-40 lat #!$%@? póki nie zdechnę. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wystarczyłoby mi żeby 3k wpadło co miesiąc pasywnie i byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, mógłbym wtedy sobie skromnie neetować do końca życia.
Teraz myślę że jeszcze posiedzę tak z tydzień i od przyszłego poniedziałku wezmę się już za robotę echhh
#neet #feels #pracbaza #przemyslenia
@krucjan: wolny czas to towar jak każdy inny, sam bym sobie chętnie ze trzy miesiące bezrobocia zrobił. Ale umowy podpisane i dupa, trzeba #!$%@?ć. (╯︵╰,)