Wpis z mikrobloga

Ide się spotkać z koleżanka na jakiegoś drinka czy bilard. Coś w stylu randka/spotkanie. W zwykłej bluzie można bez problemu iść czy o---------c jakiś szajs w koszule? Żadnych golfów czy swetrów nie mam xd
#tfwnogf #modameska #randkujzwykopem
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@agsbajahs: bluza spoko ale jak zachce sie waam uderzac do klubu czy cos to srednio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Imi bardziej uniwersalnie na sobotni wieczorny wypad powinienes bo cholera wie co sie wydarzy.
  • Odpowiedz
@agsbajahs: to czas cos dobrac do szafy bo jednak nie mialbys takiej rozkminy gdybys sie przygotowal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W przyszlym tygodniu ogarnij kilka rzeczy poki jakies wyprzedaze w sklepahlch sa to nie uderzy w kieszen
  • Odpowiedz
@PeterFile: ubrań mam w c--j ale cały hajs wkładam w buty albo bluzy czy teesy. Takich formalnych czy niby casual to nic nie mam XD mam 22 lata to jeszcze nigdy o czymś takim nie mysalem
  • Odpowiedz
@agsbajahs: to najwyzsza pora bo rozowe odwalaja sie na regularne wyjscia i zeby nie czuc sie zle lepiej dotrzymywac tempa.. No i jak o------y jestes to inne rozowe zwracaja uwage i sie wszystko legancko nakreca.
  • Odpowiedz