Aktywne Wpisy
w__w +140
Co jest urwa z tymi p0lakami-kier0wcami xD Jade 50 (idealnie rowne wg wskazan gps, wiec przecietny kierowca mial na loczniku wiecej niz 50) w zabudowanym i kazdy chcial mnie wyprzedzac XD
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
jaavi666 +84
#ciaza #rodzicielstwo #dzieci
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
https://loginportal.funnyjunk.com/pictures/Ugly+guys+are+hated+by+women_1908f1_6060497.jpg
#pytaniedorozowychpaskow #rozowepaski #tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ogólnie to nie zawsze tak było. Czasy późniego PRL-u, moja matka (dzisiaj byłaby oceniona jako taka typowa szara-myszka, w tamtych latach oczywiście), związuje się z zakolakiem z ostrą wadą wzroku, niziutkim (aczkolwiek
PRL ostro odbiegał od naturalnego stanu. Ogólnie komunizm jest bardzo nienaturalną formą prowadzenia społeczeństwa. Nie jest to dobrym przykładem. Poza tym trwał zbyt krótko - 2 generacje są niczym na tle ewolucji.
@aniol_nie_kobieta no nie wiem, mnie przed tinderem też żadna nie chciała.
Na tinderze fajnie mi się pisało z niektórymi dziewczynami (z jedną się nawet umówiłem, pierwsza i jedyna randka w życiu), ale im dłużej miałem konto, tym trudniej było kogoś sensownego spotkać.
@Maximinus: i tak i nie, tinder jest o tyle specyficzny, laski mają ogromny wybór, to szukają ideałów, które często są ponad ich ligą. Facet wiadomo że ma gorzej, ze względu na proporcje. Sytuacja odwraca się jak będziesz zagadywał na żywo, tam dochodzi trochę więcej czynników, jak np. pewność siebie że zagadałeś, plus cała mentalność że to "creepy", więc goście nie zagadują, a co za tym idzie laski mają mniejszy