Aktywne Wpisy
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Jaki jest wasz największy lęk / fobia?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #zalesie
Miałem prawo się #!$%@?ć na różową ?
Miałem awarię w pracy ogólnie w robocie ponad 30h bez spania.
Tylko nie rzygajcie, że to niezgodne z prawem itp itd. - Bo nie o to chodzi.
Piszę na messengerze, że jak tylko wrócę z pracy to kładę się na kanapę, nawet się nie myję, jem moje serowe nachosy, oglądam serial i idę spać.
Wracam na mieszkanie o 3 w nocy, wykąpałem się, przebrałem.
Otwieram szafkę gdzie były nachosy - PUSTO
Budzę narzeczoną, pytam się gdzie są moje nachosy.
- Zjadłam ?
Jak to zjadłaś ?! Przecież pisałem, że jestem #!$%@? i mam ochotę je zjeść ? To nie mogłaś iść do sklepu i kupić ?
- Daj spokój to tylko chipsy, zrób se parówki czy coś innego do jedzenia...
No jestem taki #!$%@?, że masakra.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6205062f5137d8e1c297ed6d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
I wgl to kto planuje ogladac jakis serial po takim maratonie? Następnym razem zrób 48h bo widać za dużo jeszcze energii miałeś na głupie pomysły xD
tez bym byl zly po takim dniu pracy
@Shyvana: A kto wgl daje #!$%@? o to co ktoś robi ze swoim czasem i jak musi odreagować, ja po takim niespaniu po np. 24h wcale nie jestem od razu zmęczony, a skoro OP siedział 30h w pracy (a nie przed konsolą grając) to
Komentarz usunięty przez moderatora
Sama rzecz polega na tym, że ciebie to zabolało. Można to rozwiązać na dwa sposoby: ale o co ci chodzi
Albo
Przepraszam nie wiedziałam że to dla ciebie ważne, nie cofnę już czasu ale następnym razem będę o tym pamiętała.
Jeżeli jesteś z człowiekiem który reaguje pierwszy sposób to niestety będziesz się czuł sfrustrowany dużo częściej, bo ona po prostu nie rozumie
Komentarz usunięty przez autora
I to jeszcze jego wina, bo ją obudził. Widzę że victimblaming ma się dobrze w Polsce.