@mirkobiniu: te linki na krzyż mają dużą szansę powstrzymać przed wypadnięciem i po to pewnie tam są. Z resztą nie aż tak łatwo spaść z łóżka. Ale to mieszkanie to i tak xD Szczególnie komputer w kuchni (✌゚∀゚)☞
@mirkobiniu: jestem #!$%@? ale mi się podoba xD tylko ogrodziłabym to jakoś lepiej. A gdybym była już za stara na takie głupoty to wymieniłabym po latach na normalne łóźko
@mirkobiniu: ale czemu nimi tak właściwie gardzisz? Że sprzedają coś, na co jest popyt? Gardź ludźmi, którzy takich mieszkań szukają i je kupują czy tam wynajmują. Tylko, że w tym momencie sprowadza się to do gardzenia ludźmi, którzy chcą gdzieś mieszkać, a stać ich wyłącznie na taką norkę.
@coolcooly22: są nowe modele takich "wersalek" z materacem w środku. Nie jest to super ekstra ale na pewno lepsze niż spanie pod sufitem? Dodatkowo jak widziałem kiedyś u Mirucia z tego co remonty robi to się jedną ręką, jednym ruchem rozkłada.
źródło: comment_1644439817D1cnPlW0NfyOcexkwZSKdW.jpg
Pobierz@dzikuZplasriku: Ale wybitny #analfabetyzm ( ͡° ʖ̯ ͡°) Schodzi, dwójka, szafkach.
Ale to mieszkanie to i tak xD Szczególnie komputer w kuchni (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
@mirkobiniu: lol
@mirkobiniu: ale czemu nimi tak właściwie gardzisz? Że sprzedają coś, na co jest popyt? Gardź ludźmi, którzy takich mieszkań szukają i je kupują czy tam wynajmują. Tylko, że w tym momencie sprowadza się to do gardzenia ludźmi, którzy chcą gdzieś mieszkać, a stać ich wyłącznie na taką norkę.
@mirkobiniu: To już w ogóle mistrzostwo. Praca zdalna z lodóweczką między nogami - mistrzostwo xD
Ogólnie pomysł tak debilny, że aż boli. Mogli tam wstawić narożnik czy zwykłą sofę rozkładana i byłoby przejrzyściej i przytulniej.
No chyba, że to na wynajem dla 4 osób ;)
@ATAT-2: 1. można chłodzić stopy
2. można podjadać
3. można łatwo przygotowywać posiłek (w trakcie pracy!)
4. można schłodzić głowę po
źródło: comment_1644527269PPqVyEUjnPTcawKeiK6bAx.jpg
Pobierz