Aktywne Wpisy
Zielonykubek +8
Jak byście zareagowali gdyby po miesiącu związku dziewczyna nagle, bez powodu zaczęłaby wam opowiadać o penisie byłego chłopaka, że był ogromny i potem miała problem przestawić się na mniejsze? I nie przestawała opowiadać mimo waszych próśb... Czy według Was takie teksty świadczą o jakimś zaburzeniu?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow
jan-wolak +805
Trzęsę się ja sobie przypominam kiedy miałem 7 lat i tata przyszedł ubrudzony krwią po twarzy i powiedzia że musi zamknąć firmę (mały sklep z zegarkami we wiosze pod Warszawą) bo Panowie w czarnym mercedesie podjechali po wiekszy characz.
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj
#gornictwo #zarobki #finanse #krajzdykty
Na Pewno mam kulturę gdyż nie obrażam cię i nie porównuję do nie wiadomo kogo.
Pracowałem prywatnie a na emeryturze znow tam pójdę.
Pokazywać nic nie muszę. Pasek bym pokazał ale widzę że nerwy już masz dosyć zszargane i złości robić nie chce.
Chyba nie myślisz że byle murcol dodaje 7k
Komentarz usunięty przez autora
@KOLEGAMAMY: w zapadłej dziurze jaka jest Lublin to tak
@elperson: nie #!$%@? głąbie. Wypadków prawie nie ma. Niebezpieczniej jest na produkcji u Janusza.
Do tego zapominasz gamoniu że kret będzie miał wcześniejszą emeryturę i przez dziesięciolecia będzie dla nas pijawka.
@kfiatek_na_parapecie: nie zesraj się. Prawda jest taka, że do kopalń jest kolejka chętnych, a dostać się mogą tylko znajomi i rodzina. Żeby pracować bezpośrednio dla kopalni i mieć te komunistyczne przywileje.
@El_Trufel: i utrzymywać ich przez dziesięciolecia na wcześniejszej emeryturze. To się często pomija jako ukryty koszt węgla.
@mlodyernest: to niech jeszcze przywileje emerytalne dani opłacają
Ciekawe czy wtedy też będą przynosić
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora