Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: typowy chłop moment #logikaniebieskichpaskow. Narzekaj że kobieta w ciąży tyje, ja je*ie.
Myślę że jest niedojrzały. Ciekawe czy sam jest idealny czy też ma np. zakola, brzuch wystający, nie sprawdza się w łóżku. Ciekawa jestem co by ci odpowiedział na stwierdzenie: kobiety się zmieniają w ciąży i pokazanie mu jakiegoś artykułu w necie. Możesz mu powiedzieć że będziesz się starać wrócić po ciąży do figury, no
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Mi to wygląda na to, że facet po prostu nie do końca rozumie i boi się tej sytuacji. Reaguje niestety jak małe dziecko trochę.
"Niebieski narzeka, że tylko tyję" - kurde a co masz robić w ciąży jesteś ( _), facet chyba nie ogarnia jak działa świat.
Może ktoś z rodziny go bardziej uświadomi co to tego stanu, ma może siostrę?
  • Odpowiedz
w sumie jako ojciec dzieci nigdy tak nie miałem i nie mam zupełnie pojęcia co może być tego przyczyną,tłumaczenie tego,że chłopa przytłoczyła sytuacja mogła by miec miejsce chyba tylko wtedy gdyby wyszła za mąż za kompletnego idiotę ale skoro mówisz,że chciał...hormony? z tego co pamietam ma sie jakis taki euforyczny stan tak ze 2 tygodnie od dowiedzenia sie ze bedzie sie ojcem ale mija z reguły i trzeba bylo sie dostosowac i
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: To jest chyba ten typ faceta, który jak mantrę powtarza, że "ciąża to nie choroba" i chce ci na siłę udowodnić, że nic ci nie jest i wymyślasz sobie problemy. Przynajmniej tak wynika z opisu, bo jak inaczej wytłumaczyć ignorowanie omdleń czy krwotoków z nosa?

Może perspektywa zostania ojcem go jakoś przytłoczyła? Bo wiesz, marzenie o dziecku to jedno, ale cały ten proces między marzeniami a narodzinami nie jest
  • Odpowiedz