Aktywne Wpisy
magdalena-gaska +140
Który to lvl psiarstwa jak kupujesz swojemu psu zabawki do ruuchania?
#dogpill
#dogpill
iquiet +45
We wrześniu poproszono mnie, żebym przyszedł dodatkowo jeden dzień za +100% płatne (dniówka x2). Zgodziłem się bo spoko kasa za jeden dzień wychodzi.
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
Przed chwilą wydrukowałem pasek płacowy za wrzesień i to co zarobiłem za ten dodatkowy dzień to kierownik potrącił mi większą połowę tej dniówki x2 w premii i wyszło, że za ten dodatkowy dzień zarobiłem może z 70-100zł brutto a nie dniówkę x2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rozmowa z kierownikiem nic nie da bo były już podobne sytuacje u innych i zawsze tłumaczy się:
to jest premia uznaniowa a ja uznałem, że na tyle zasłużyłeś
Witam,
Mam do rozdania 3 darmowe ebook (MOBI, EPUB bądź PDF) i nielimitowaną ilość kodów zniżkowych na 1 tom sagi "Opowieści wykute w smoczym ogniu".
Spośród wszystkich, którzy dadzą plusa, wylosuje 3 osoby (za pomocą mirkolos), którym wyślę ebooka za pośrednictwem e-mail. Losowanie odbędzie się 06.02.2022 o godz. 20.00, a wyniki pojawią się w komentarzu do tego posta.
Opis i fragmenty powieści można znaleźć na oficjalnej stronie, pod linkiem:
https://fantastycznefantasy.pl/
Jest to też adres sklepu, gdzie do 14 lutego 2022, każdy może zakupić ebook z 75% zniżką, posługując się kodem rabatowym "meredith".
Będę wdzięczny za każde polubienie/udostępnienie/obserwowanie stron powiązanych z powieścią na portalach społecznościowych (linki tutaj):
https://fantastycznefantasy.pl/spolecznosc/
#fantasy #fantastyka #smoki #magia #miecze #zlodzieje #wampiry
#ksiazki #ksiazkacyfrowa #ebook #dopoczytania #powiesc #ebooki #ksiazka
Fajnie jakby opis książki znajdował się w... opisie książki, a nie jako post na blogu / aktualnościach.
Porównaj sobie swoje fragmenty książki z np tym
U ciebie wygląda to na przeklejone na pałę z FB. Zwłasza te (wielo) kropki dość rażą.
Mógłbyś też przemyśleć swoją politykę sprzewania ebooków jako osobny produkt per format. Większość serwisów udostępnia wszystkie w jednym pakiecie.
@Szenkes
@pan_kleks8
@SzymonZ
Proszę o e-mail prv. :)