Aktywne Wpisy

ale-sasa +174
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dzisiaj wyspałem się jak króle bo noc nie była zimna , chociaż bałem się ze się sturlam w dół . spanko w lesie na jakiejs ścieżce. Ładnie pchnie lasem (。◕‿‿◕。)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_1B4AD3E7-8140-4B01-AAED-5E6A6C4C8595-48549-00000652528915A6
Pobierz

Najdroższy film w historii chińskiego kina ($200m), który zarobił prawie miliard dolarów.
Ciekawe jak by wyglądała polska kinografia patriotyczna gdyby dysponowała podobnym budżetem. Z chęcią zobaczył bym remake "Bitwy Warszawskiej 1920" czy "Historii Roja"
#film #neuropa #propaganda trochę #historia jak potraktujemy jako komedie.
@Towarzysz_Moskvin: ja tam widzę jakichś komuchów, nie wiem co to ma do Republiki Chińskiej
@Kjedne: Oj tam czepiasz się nomenklatury
@Patol0g: Czemu? Dużo wybuchów jest i widoczki z CGI. Fajny jest.
@Towarzysz_Moskvin: Dobrze kojarzę, to ten serial w którym typek summonuje pszczoły żeby pogoniły esbeków? xD
@Areooo51: CGI też marne jak na taką kase.
Taka mina przegrywów z KMT.
A tu wygląd dzisiejszego ROC pod DPP. https://mobile.twitter.com/Dragondescendan/status/1488479866051653632
źródło: comment_16439957932nFbvPuGbm2vNROGUgzrNQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1643996457CrqpoxE2gEW1KYcEKfiTo8.jpg
PobierzJuż na samym początku, płynie sobie okręt, ale fali dziobowej się zapomniało zrobić.
I tak jak już napisano - wygląda jakby robili na silniku World of Warships czy innej strzelanki.
@Towarzysz_Moskvin: swoją drogą ciekawe jak uzasadnią to jaki jest aktualny stan Korei Północnej po ich bratniej pomocy, a jaki Korei Południowej. Będą malować trawę na zielono?
@Tajch: Nie tylko wizualnie ale i merytorycznie to jedno wielkie XD Ala taka natura kina patriotycznego.
@Djelon: Tu nie ma co uzasadniać to ma wybuchać a jankeski trup ma się ścielić gęsto. Ale Chińczykom się podoba.
@Tajch: A jak u nas stadion narodowy zaczął kosztować 4 razy więcej niż zakładano. W solidnych azjatyckich państwach pieniądze się rozpływają przy produkcji czegokoliwek.
A więc nie dzieli naszych cywilizacji aż tak wiele, jest wzajemny szacunek