Wpis z mikrobloga

@Rasteris: smialem sie z tych ludzi co kupowali jakies grafiki i dzwonki po 2,50 a nikiedy 10zł - ja kiedys kupilem 3310 z modowanym softem, gdzie moglem pixel po pixelu grafiki robic i dzwonki tak samo, pełno bylo stron z zapisami i stworzenie jakiegos crazy froga zajmowalo 5min, tyle wygrać
  • Odpowiedz
@swiTu: @januszdoe: super, można w GarageBand na komputerze stworzyć utwór wgrac tam mp3 i potem na telefonie to pozmieniać, nadal jest to dużo roboty i nie da się tego zrobić z poziomu telefonu
  • Odpowiedz
@darek4099: Ja mam zawsze włączony tryb "nie przeszkadzać" w takiej konfiguracji:

Powiadomienia nie wydają dźwięku ani nie powodują pojawienia się plakietki na ikonie aplikacji (co też mnie rozpraszało gdy chciałem coś szybko sprawdzić na telefonie). Na ekranie blokady pojawia mi się tylko "W trybie nie przeszkadzać przyszły powiadomienia od następujących aplikacji: Messenger, InPost" i rozwinięcie tego to jedyny sposób, żeby je zobaczyć.

Telefon dzwoni tylko przy połączeniach. Dzięki temu nie
  • Odpowiedz
@darek4099: nigdy nie kupiłem dzwonka ani np. tapety do telefonu ale odkąd można wgrać dzwonek w formie mp3 mam ustawiony ten sam kawałek (instrumental z pewnego filmu, nie żadne dicho do w--------a ludzi w autobusie XD), bo po prostu się do niego przyzwyczaiłem.
@eltanol3000: chinol z którego kiedyś zamawiałem miał ustawione jakieś chamskie disco polo w graniu na czekanie. Od razu widać, że poważna firma ( ͡°
  • Odpowiedz
  • 0
w moim przypadku za dużo powiadomień. Kiedyś jak telefon dzwonił to było to często warte zainteresowania, teraz to często losowe powiadomienie o aktualizacji albo z jakiejś grupy na messenger której na żywo czytać i tak nie nadążasz..

@norbert108 Gdybyś tylko miał kontrolę nad tym jakie które powiadomienia wydają dźwięki.
  • Odpowiedz