Aktywne Wpisy
KingaM +14
Aaaaaa, już naprawdę nie wytrzymuję i czuję, jakby nie dało się uciec z własnej głowy. Zawsze myślałam, że jestem stabilna, ale okazuje się, że wszystko ma swoje granice – moje ego jest teraz w rozsypce, nie spałam prawie nic, a czeka mnie jeszcze harówka. Mam dość tego stanu, serio.
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
magiol +7
Myśle nad autem do 40k zł, zależy mi na tym aby było dość młode (mam dosyć jeżdzenia gruzami powyżej 12 lat) co byście mi polecili?
Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie
#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie
#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
"Niezależna silna kobieta odnosi sukces wbrew stereotypom trzymając za rękę Herveya Weinsteina, z którym aktorki robiły karierę przez łóżko"
Stano i jego media o znajomym, który ma na liczniku co najmniej 711 połączeń z gościem, który kręcił piłkarską mafią w tym kraju. Będący w takim momencie kariery, że udało mu się jeden z lepszych klubów ligi s--------ć do strefy spadkowej:
"wybitny taktyk, zadaniowiec, najlepszy trener w tej części świata"
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#kanalsportowy #pilkanozna #reprezentacja
Komentarz usunięty przez autora
@macio32155: Pewnie ma tyle wspólnego co gra aktorska do tego z kim się pokazuje na mieście. Nie wiem, ale się domyślam
Co do legii no jest zarządzana słabo, ale mimo wszystko legia w kryzysie to jest mocny średniak, a przegrywała z zespołami o zdecydowanie gorszym potencjale kadrowym. Zresztą na początku sezonu nie było coś tam gadane
@macio32155: xDDD
Sorry, ale jeżeli wierzysz w to że legia miała skład mocniejszy tylko od Niecieczy i jej pozycja ligowa oddaje siłę jej składu, to polecam udać się do okulisty, albo zacząć oglądać inny sport.
Stanowski: nie ma dowodów ze michniewicz handolwal meczami, nigdy nie miał też postawionych zarzutów, nie można na podstawie bilingow sugerować ze jest winny
Też Stanowski: Patrzcie to jest Rosati ona chce przeprosin ode mnie xd ale zobaczcie idzie z rękę Herveyem a on molestowal kobiety xd a ona zagrała pare ról w hollywood i ona chce teraz ode mnie przeprosiny nie mam dziś na nią czasu xd nią zajmiemy
@muussk: ale to ty sobie wyrobiłeś zdanie na temat mojego zdania, a ja tylko napisałem, że aktywny trener drużyny piłkarskiej w około 28 miesięcy odbył udokumentowanych 711 połączeń z szefem piłkarskiej mafii i nie pamięta, a