Aktywne Wpisy

mirko_anonim +284
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sogen +282
źródło: 1000006150
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000006150
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Szarpie podczas strzyżenia.
Do oddania na gwarancję.
W książeczce załączonej do opakowania maszynki napisane: "...gwarantuje sprawne działanie sprzętu w okresie 24 miesięcy od daty jego wydania Konsumentowi. Ujawnione w tym okresie wady będą usuwane bezpłatnie przez autoryzowany punkt serwisowy, w terminie 14 dni od daty dostarczenia sprzętu do autoryzowanego punktu serwisowego."
W sklepie podczas składania reklamacji zostaje mi przekazane, że już po okresie gwarancji.
Czy, aby została mi przekazana nieprawda przez pracownika sklepu, czyli dokonał działania na niekorzyść klienta?
#reklamacja #reklamacje #sklepy #rtveuroagd #mediaexpert #mediamarkt #xkom #komputronik
@cutecatboy czyli dobrze interpretuję, pracownik sklepu dokonał działania na moją niekorzyść? Tzn powinien przyjąć moją reklamację?
Komentarz usunięty przez autora
Skoro zakupu dokonano w GRUDNIU 2020, a producent "...gwarantuje sprawne działanie sprzętu w okresie 24 miesięcy od daty jego wydania Konsumentowi. Ujawnione w tym okresie wady będą usuwane bezpłatnie przez autoryzowany punkt serwisowy, w terminie 14 dni od daty dostarczenia sprzętu do autoryzowanego punktu serwisowego" to czemu sklep odmówił przyjęcia reklamacji? Powtarzam zakupu dokonano w GRUDNIU 2020, czyli miesiąc temu minął ROK.
ok, to jutro idę do sklepu raz jeszcze złożyć reklamację.
Dziękuję @cutecatboy