Aktywne Wpisy
Jacek12 +86
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Ja chętnie zagrałbym w kolejną część takiej Małpiej Wyspy, chociaż znając życie to teraz byłaby tak przesiąknięta poprawnością polityczną, że straciłaby cały urok. Co się stało z przygodówkami point and click? Czy teraz wszystko musi być RPGiem, w którym przez 150h naparzamy w hordy przeciwników? Albo interaktywnymi serialami z setkami nudnych dialogów i miałką fabułą?
#gry #xbox #ps4
Czasami trafi się jakieś It Takes Two, Psychonauts, ale to jest margines.
a rimejki d2 czy thps byly zajebiste wiec o c--j ci chodzi, pomijajac ze remake thps wyszedl 2 lata temu. nawet sprawdzic
To daj listę tych swoich innowacyjnych tytułów z 2021.
Ja powolalem się na topke najpopularniejszych gier z zeszłego roku, bo rozmawiamy przecież o hajpowanych grach, o których przeczytasz na PPE.
smecisz jak typowy stary boomer, a strzelam w ciemno ze jestem starszy od ciebie. wyjmij glowe z d--y i sie rozejrzyj, rynek
Nie rozumiesz chyba co mam na myśli. Chodzi mi o to, że w głównym nurcie gier (załóżmy, że główny nurt to 20-30 gier z danego roku o najwyzszym budżecie) powstaje coraz mniej innowacyjnych produkcji. Taką tezę postawił @cybher2 w pierwszym poście. Ja teraz przytaczam ci zeszłoroczna topke - czyli bfy, rimejki staroci, fify itd. + kilka