Wpis z mikrobloga

pierd0lca idzie dostać z tymi j00lkami na drodze. Dosłownie co chwila nie zdążam na światłach, bo jakaś tępa dzida gapi się w smartfona. Zawsze jest to typowe babskie pierdzi-autko i widzę jak j00lka po klaksonie podnosi łeb z telefonu i się ogarnia 5 sekund zanim ruszy >.<
#p0lka #logikarozowychpaskow ##!$%@? #k0bieta #prawojazdy #blackpill #redpill #przegryw
Pobierz
źródło: comment_1643366033DwzroyC8s2NRLPOOpwjKNQ.jpg
  • 16
@swiety_spokoj: dzisiaj widziałem kobietę, która się malowała czekając na światłach. Krótkie światła bezkolizyjne do skrętu w lewo, ruszyłem (byłem pierwszy), a za mną długo nic, ta kobieta i jeszcze jakiś jeden samochód. Zwykle na tych światłach przejeżdża z 5-6 aut.

Żeby nie było tak jednostronnie to raz stał za mną facet, który na światłach czytał gazetę xD
Żeby nie było tak jednostronnie to raz stał za mną facet, który na światłach czytał gazetę xD

@powerfulally: ja nie mam nic przeciwko, niech ktoś sobie nawet wali konia na światłach. Samemu czasem przełączę piosenkę w smartfonie, czy wklepię coś w nawigację, ale #!$%@? - jestem czujny i ruszam w porę. Te tępe dzidy są jakieś ograniczone po prostu, a w dodatku egoistki do kwadratu.
@swiety_spokoj: plus same rozmowy przez telefon podczas jazdy, żyjemy przecież w czasach kiedy praktycznie każdy telefon można obsługiwać głosem, można podłączyć przez bluetooth do naprawdę prawie każdego nowożytnego auta. Właściciele nieraz bardzo wypasionych fur trzymają ręką ten telefon pół metra od twarzy i gadają przez głośnik, a jedną ręką prowadzą gorzej niż im się wydaje xD ostatnio widziałem babkę która tak gadała jadąc Teslą Model X, który jest telefonem na kółkach
Pobierz
źródło: comment_1643373024EyRD8mMmrLEvMph6o9byA6.jpg