Wpis z mikrobloga

@paniejanuszu: Wspomnienia. Pamiętam jak patrzyłem dwie godziny ojcu na ekran, jak n---------ł barbarzyńcą, nie mogąc doczekać się wejścia na swojego cioto-pala XD. Miałem 8-9 lat, pakowałem po jednym punkcie umiejętności w każdego skilla, używałem tych co mi się estetycznie podobały i dziwiłem się, że ta gra taka trudna później.
  • Odpowiedz
Miałem 8-9 lat, pakowałem po jednym punkcie umiejętności w każdego skilla, używałem tych co mi się estetycznie podobały i dziwiłem się, że ta gra taka trudna później.

@fantazm: zawsze możesz sobie przypomnieć jak to było - Llama robił kiedyś przejście na takich właśnie zasadach
aegypius - > Miałem 8-9 lat, pakowałem po jednym punkcie umiejętności w każdego skill...
  • Odpowiedz
o jednym punkcie umiejętności w każdego skilla, używałem tych co mi się estetycznie podobały

@fantazm: Pamiętam jak byłem w podobnym wieku i dałem czarodziejce młot i pakowałem jej w siłę z tych samych powodów xD. To uczucie kiedy tworzyłem silne niezależne kobiety jak Julek w ogóle jeszcze na świecie nie było xD.
  • Odpowiedz
@fantazm: ja pamiętam jak grałem w diablo pierwszy raz za dzieciaka to grałem barbarzyńcą i dawałem wszystko str + jeden jedyny skill to odrzucanie (ten z ikoną pięści) przeszedłem tak 1 akt bez problemu, drugi z wieloma śmierciami a trzeci to wszystko mnie tam ubijało a miałem dość niski lvl co spowodowało, że porzuciłem tą grę. Oczywiście po 1-2 latach wróciłem do gry jak już więcej rozumiałem i spędziłam tam
  • Odpowiedz