Aktywne Wpisy

capol2 +740

lubieczipsy_ +63
Przeprowadziłem się do nowego mieszkania i jest jakaś grupa na fb sąsiedzka.
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka

Chcę w końcu wrócić do kompaktowych smartfonów i zastanawiam się nad s21, zenphone 8, 12 mini i pixelami. Każdy z nich ma jakieś wady, a wspólną jest chyba bateria. S21 chyba najgorzej z baterią i najbardziej się nagrzewa, ale ma ładowanie indukcyjne. Asus nie ma indukcji i gorzej radzi sobie z filmowaniem. Iphone to byłaby dla mnie nowość i nie wiem czy warto wysiadać z androida, bo lubię ten system i boję się, że czegoś mi zabraknie na iphone, a z pixelami jest problem taki, że w PL ciężko dostać i raczej nie będzie działać 5G.
Może zastanawialiście się nad tymi modelami i możecie coś doradzić? Co przekonało Was do wyboru ostatecznie? A może pominąłem jakiś fajny podobny telefonik?
Pixel to chyba juz tylkow wersje A sa male, bo 6 to kobyly.
S21 baterie ma srednia, zalezy jak uzywasz, niestety "flagowa" specyfikacja swoje robi. Nagrzewanie sie to troche na wyrost, mam od 2 miesiecy i nie jest cieplejszy niz moje inne tel.
12 mini odrzuc, to bedzie to samo co w s21 z bateria.
Poza tym zwykly iphone jest lekko
Masz rację co do zwykłych iphonów. Generalnie skupiłem się na wersjach mini ze względu na to, że im mniejszy tym lepiej dla mnie, ale zwykłe też są faktycznie małe.
Wszystkie chińskie xiaomi itp. odrzucam. Miałem ich w swoim życiu kilka, tak samo znajomi i zawsze coś z nimi było nie tak, jak nie coś w hardware,
S21 na pepper.pl chodzi po jakies 2400zl i okoloce, pewnie ze wzgledu na premieree s21 FE i bliska s22. Ale jak pisales bateria pomimo 4000mAh szalu nie robi. S22 wydaje mi sie ze bedzie mial cene na poziomie innych flagowcow, poza tym trzeba brac poprawke na recenzje i testy.
S21 grzeje się tak, że w dłoni nie da się go trzymać. Aparaty są spoko, nagrywanie
Komentarz usunięty przez autora
I nie mówię że ogólnie POCO ma lepsze aparaty niż Pixel, tylko POCO X3.
Testowałam na appce fabrycznej i Googla. Może jedynie w pixelu kolory są bardziej naturalne, ale to można
Wadą iPhone 12 mini jak i samego 12, jest ekran 60Hz, co jest żartem w dzisiejszych czasach.
Komentarz usunięty przez autora