Aktywne Wpisy
Cosipi 0
Polecicie jakieś zegarki w cenie do 400zł
Nie znam się na tym, ostatni zegarek jaki miałem to komunijne Casio a mam 23 lata xD
Warto szukać coś np w Tommy Hilfiger?
Z jakiej strony najlepiej zamawiać?
#zegarki #przegryw #zegarkiboners #zegarek
Nie znam się na tym, ostatni zegarek jaki miałem to komunijne Casio a mam 23 lata xD
Warto szukać coś np w Tommy Hilfiger?
Z jakiej strony najlepiej zamawiać?
#zegarki #przegryw #zegarkiboners #zegarek
Mamy tu szefa największego gangu w Polsce, który wysłał pewnie z kilkadziesiąt osób do piachu, zrujnował życie setkom ludzi, niszczył biznesy, gwałcił, zmuszał do prostytucji i strach pomyśleć co jeszcze.
Jaka jest linia obrony? Bo na #gromda walczy typ, który w wieku 17 lat rzucił cegłą w dziecko XD Albo na Gromdzie walczy gość, który kogoś pobił lub wpadł z narkotykami. No i tam też są patusy, TO JEST TO SAMO XD
Wtf, ludzie, co z wami. Przecież nie każdy czyn jest równy drugiemu. Prawo ustala za jakie przestępstwa są jakie kary i Słowika nigdy nie powinno być na wolności. Idąc waszym tokiem rozumowania, to jedno przestępstwo jest równe drugiemu i nie ma reguły, co jest po prostu debilne.Przypominam też, że Krystian "Tyson" K. trafił do pierdla po udziale w Gromdzie, a nie przed.
Druga sprawa jest taka, że Gromda to po prostu tanie mordobicie, gdzie promocja opiera się na tym, że jeden Seba da w mordę drugiemu Sebie, a poza tym są fajne laski ubrane jak szony. Z MMA VIP jest inaczej, teraz gimbusy wypisują komentarze jakby napili się łychy ze Słowikiem i jaki to jest fajny koleś i wielki włodarz, a sama federacja stara się go wypromować jako ojca chrzestnego XD
#kanalsportowy #mmavip #patologiazmiasta #wielun #najman #stanowski #niebieskiepaski #mma #sport #afera
Rozumiem, że gang, któremu przewodził Słowik, nigdy nikogo nie zabił?
Soroko to jest wykorzystywany do mordobicia i nic więcej, zwykły barbarzyńca na rzymskiej arenie. Ma wyjść i się prać, nawet za darmo (Na The War nic nie dostał)
Naprawdę pisanie "podstarzały Słowik" i porównania do Soroko, sugerowanie, że ten drugi jest gorszy XD Lecz się.
Soroko siedział 10 lat w więzieniu, nie no spoko opcja, wcale jego wizerunek nie jest promowaniem gali, wcale jego agresywne zachowanie jie jest głównym atutem xd
Dla mnie EOT, nie mam zamiaru się kłócić z fanami największego hipokryty w polsce.
Niezły łeb z ciebie.
Nie można promować gangusów i recydywistów to jak patostreamy karmienie patologii
Pewnie większość zawodników Gromdy to osoby, które albo nie mają wyroku, albo mają góra kilka lat w odsiadce. I porównania do Słowika nie są na miejscu.
A jeśli nie chcesz karmić patostreamerów i patusów, to odłącz także fame mma.
Nie ma skali porównania jak twierdzi Stanowski, nie wolno pokazywać patologii, przestępów i czerpać z tego korzyści, obie te galę nie powinny istnieć
Słowik = Promowany jako włodarz federacji MMA, który ma nad tym realną kontrolę.
@Sok_Mandarynkowy: #!$%@? jaka patola...
i naprawde ktos to wspiera?
@Papileo: no dokladnie... to powinien byc hymn tych wszystkich, ktorzy wspieraja stana i gromde. Hipokryzja sie wylewa (nie jestem #!$%@? fanem najmana jakby co xdddd)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Aquamen: A Tobie się wydaje, że świat jest zero-jedynkowy? Być może Cię tym zdziwię, ale nie każdy przestępca jest sobie równy, bo są różne rodzaje przestępstw. Żeby Ci to uzmysłowić to zastanów się czy powinniśmy wykluczać z życia społecznego osobę skazaną za oszustwa podatkowe? Oczywiście, że nie.. jak taka osoba odsiedzi
Serio myślisz że Słowik nie wiedział co jego ludzie robili?
Przecież to logiczne że dowodów nie ma, bo nikt nie wydawał rozkazów na piśmie a już na
Nikt nie jest w 100% zły i nikt nie jest w 100% dobry i tak samo w tym przypadku występuje pewna
Hipokryzje Stanowskiemu mógłbyś narzucić, gdyby krytykował Prime MMA, bo pojawia się tam Kamerzysta czy Lord Kruszwil, a na Gromdzie wystąpują patusy co się pod blokiem #!$%@?ą. W tym przypadku różnica jest niezaprzeczalna.
@wyindywidualizowany7: Jesteś tak głupi, że nie potrafisz zrozumieć prostego przykładu, który miał Ci zobrazować sytuacje? Ręce opadają.
Nie jestem osobą upoważnioną żeby robić takie zbiorcze zestawienia, jednak jeśli nie widzisz różnicy między człowiekiem który bije się pod stadionem wisły z innymi troglodytami podobnymi sobie, a człowiekiem który zaszkodził setkom osób i nie wiadomo ilu
PS. Ja Ci wyślę tą tabelkę w excelu, o ile Ty napiszesz pismo do ministra
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/trojmiasto/starogard-gd-dziecko-walczy-o-zycie-sasiad-rzucil-cegla/vtc98mc
Ja jednak zostanę przy swoim i uważam, że to nie jest jednak poziom Słowika, zresztą ustawodawca też tak uznał, zobacz sobie ile siedział Słowik(a ile miał gdyby nie Wałęsa), a ile ten rzucający kamieniami łebek.
Daję innym disclaimer(na Ciebie już za późno), żebyś nie manipulował sensem moich wypowiedzi,
Tu nie rozchodzi się o porównywanie ich zarzutów, tylko fakt, że obie te galę promują patologie, przedstawiają gangusów młodzieży i czerpią z tego zyski To, że Ci Stanowski powiedział, że jak ktoś prawie zabił dzieciaka to można go promować nie znaczy, że
@wyindywidualizowany7: ale ty wiesz że jesteś debilem prawda? wałęsa go ułaskawił z 10 lat przed zawinięciem mafii pruszkowskiej, wiem że wtedy pewnie ciebie na świecie nie było i nie rozumiesz, te dwie sprawy są całkowicie niepowiązane
Nasza dyskusja zmierza donikąd, bo Ty nie starasz się zrozumieć mojego punktu widzenia. Tworzysz też narrację jakbym był jakimś fanem Stanowskiego, którym nie jestem.
Fame MMA oraz Prime MMA również promuje/promowała patusów pokroju Kasjo, Ferrariego czy Daniela Magicala... i Stanowski też
wychodzi że był sobie zarząd, słowik był jednym z członków zarządu, ale tak naprawde każdy sam sobie kręcił swoje tematy, bez jakiejś hierarchicznej struktury w której słowik wydawał rozkazy zabicia tego czy innego. Gdyby tak było to bez problemu dostałby dożywocie ze względu na zeznania innych pruszkowskich.
Nie wydaje mi się, na gali najmana też walczyli wcześniej patusy, na fame mma walczą patusy, na prime mma walczą patusy i Stanowski jakoś nie