Wpis z mikrobloga

• 22
ile szaleje juz ta epidemia? czemu jeszcze nie chorowalem i sie nie szczepilem?gdzie te respiratory o ktore mialem prosic w mekach w szpitalu? wspolczuje wam k---a debilizmu ktorzy dali se wbic w dupsko szczepienia po 3msc badan na jej temat XDXD ale luzik bo tak robia normalni ludzie, k------o jest w modzie i traktowane jak cos normalnego, takze bycie dymanym blaznem bez swojego mozgu tez jest spoko i normalne, jak ja wami gardze XDDD kiedy 5 dawka azbestujaca?
#koronawirus #szczepienia #bekazcovidian
medix - ile szaleje juz ta epidemia? czemu jeszcze nie chorowalem i sie nie szczepile...

źródło: comment_1643142805IvF6T9EkFEvoEehUKnUuQy.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@medix: Widzę, że mamy tutaj oświeconego. Uważaj żebyś czasami nie oślepł od swojej zajebistości( ͡° ͜ʖ ͡°) Ludzie którzy wiedzą najmniej najgłośniej krzyczą( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@MxS89 ale to wy krzyczecie XDD zaszczepiony boi sie tych szurow niezaszczepionych bo tak w tv slyszy, smieszni szczepionkowce
  • Odpowiedz
@medix: to ten sam cyrk co z szczepionkami ptasiej grypy jaki był dym w mediach ze Polska nie kupiła szczepionek to było przecież nie tak dawno bo w 2006 roku, naukowcy ze szczepionka bezpieczna UE ze rekomenduje i zaleca i trzeba. Raptem 10 lat później w 2016 w Szwecji wypłacają odszkodowania za powikłania a to tylko czubek góry lodowej jaki wyszedł na wierzch później. Potem jeden z drugim będzie krzyczał
  • Odpowiedz
@medix: No ja nie wiem kto głośniej krzyczy( ͡° ͜ʖ ͡°) Problem w was leży gdzieś indziej. Kreujecie się na oświeconą, wyjątkową grupę posiadająca tajną wiedzę, a w rzeczywistości wasza wiedza z zakresu biologi, wirusologi, inżynierii molekularnej i innych nauk pokrewnych, które zajmowały się tym co się dzieje obecnie jest zerowa. Powtarzacie jakieś frazesy usłyszane gdzieś tam na skraju internetu i jeszcze jesteście z tego dumni.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@onea te same durnie w maseczkach naciagnietych tylko na usta z odslonietym nosem namawiaja do 5 szczepien bo to ostatnia prosta juz XDXD
  • Odpowiedz