Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +65

JanDzbanPL +39
Ciekawe kiedy jakieś społeczniki staną na nieodśnieżonym chodniku i będą blokować służby komunalne. Panie niszczysz chodnik, panie 1500zl za to jest, paaanie łoaptuj ręcznie xD
#samochodoza #konfitura #polskiyoutube
#samochodoza #konfitura #polskiyoutube
źródło: 167
Pobierz

Już sama nazwa anime sugeruje do kogo jest skierowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1643130142YJLHNAqserP2qQaBLacbpf.jpg
Pobierzźródło: comment_16431309586wa8ihtCq5Dgs7LiDn7w9W.jpg
PobierzKolejny dowód na to, że MAL się nie zna na anime.
Swoją drogą wywiad z twórcą tego dziadostwa potwierdza, że inaczej być nie mogło. Te anime musiało być kiepskie. Tylko pracy animatorów szkoda.
https://www.reddit.com/r/wondereggpriority/comments/nvz78u/interview_with_shinji_nojima_from_the_first_bd/
Kto to jest "MAL"? Bo chyba nie popełniłeś skrajnie beznadziej generalizacji wrzucając wszystkie 225,6 tys. profili na tym serwisie, które wystawiły ocenę tej serii, do jednego worka i nie przypisałeś mu łatki "MAL", prawda? To wymagałoby skrajnego deficytu wyobraźni...
Przy produkcji anime, w komunikacji na linii reżyser-twórca bardzo ważne jest by zachować sobie parę niespodzianek z którymi można wyskoczyć w najmniej oczekiwanym momencie ( ͡°
Akurat Frill nadała świeżości i pazura tej produkcji, ja od momentu pojawienia się tej postaci miałem wrażenie, jakbym zaczął oglądać coś zupełnie innego. Zatem to wyjaśnia, skąd to wrażenie się wzięło. No ale 13 ep mógłby równie dobrze w ogóle nie powstać... A historia miałaby tyle samo sensu ;d
Ale dobrze, że zdechło, bo jak czasami zdarzyło mi się przeczytać jakiś wysryw avellany to:
źródło: comment_1643134550I9A6hz5xXB0d1ZCXC2LisZ.jpg
Pobierz