Wpis z mikrobloga

@cytmirka: wiadomości głosowe tylko w sytuacji gdy musimy coś przekazać/odpowiedzieć a nie możemy pisać smsow, taka wiadomość nie powinna trwać dłużej niż 12 sekund

Np
„Siema byku odpisze ci później bo prowadzę”
  • Odpowiedz
Wiele razy miała mówione że "nie mam czasu na słuchanie tego" i tak dalej i nic nie pomaga. Odsłuchasz kilka z tych wiadomości, to się upomina o odpowiedzi do tych innych

@cytmirka: j-----e, wystarczy nie słuchać xD a jak się dopytuje o inne wiadomości, to odpowiedzieć, że się nie słuchało, bo się nie ma czasu.

a jak się obrazi czy coś to pies ją j---ł, no serio, trzeba mieć swoją
  • Odpowiedz
@cytmirka: Ja tez nie przepadam, bo ciężko z warunkami do słuchania, ale jak np. tamta osoba prowadzi samochód i chce mi na coś odpowiedzieć, to taka forma spoko. Ale jedna 30 sek wiadomość, a nie 15 po minucie, lol
  • Odpowiedz
@cytmirka: Pytam teraz całkowicie poważnie. Po co Twoja mama te wiadomości odsłuchuje i na nie odpowiada? Jak to jakaś znajoma/rodzina, to bym napisał, że nie mam możliwości i czasu na odsłuchanie tego. Albo jak ktoś z kim nie zależy nam na relacji, to po prostu olał i nic nie odpowiadał. Niech sobie wysyła wiadomości jak ten koleś z wykopu, który pisał na FB do tego trzeciego z Ich Troje
  • Odpowiedz
@pp93: A ja nie wiem po co xD Już jej dużo razy tez mówiłam żeby tak się nie angażowała w odsłuchiwanie tego tym bardziej, że widzę jak jej ta dziewczyna działa na nerwy. Moja mamuśka ma 50 lat, a ta baba co jej to wysyła ma 30 i jest cholernie natarczywa... Ja to się z taką bym nie cackała i bym ją umiała ustawić. Ale ja to ja, jestem innej
  • Odpowiedz