Aktywne Wpisy

zlotybrek +20
#kiszak #bekazludologuff Jebiemy tu po ludologach, kaszki z pyrami i całej tej ekipy spierdoxów. A może zróbmy tu nitke na kanały o grach, które warto obejrzeć w ramach odtrutki? Ode mnie ten szef - UncleMroowa którego Sonic Maraton to najlepsza seria na YT
źródło: image
Pobierz
Koner1391 +30
Kiedy mieszkasz w budzie za $150 miesięcznie i nagadałeś kobiecie, że masz spadek po dziadku z USA
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

im dłużej będziesz się do tego zbierał, analizował to, tym bardziej spotęgujesz w sobie lęk przed mówieniem
licz się z tym że wielokrotnie zrobisz z siebie debila, wspomnienia tych sytuacji będą cię nachodzić przed snem czy w jakichś losowych momentach twojego życia, no ale trudno, nie ma innego wyjścia
Niska inteligencja, brak wiedzy ogólnej i fobia społeczna - przypadek nie do wyratowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najgorsze jak jestes tym jednym przyglupem w grupie, ktory poziomem wypowiedzi znacząco odstaje od innych.
Tak jak mowili poprzednicy, jedynym wyjsciem jest rozmowa i odwrażliwianie.
Nie pytaj mnie jak to osiągnąć, bo po wielu latach prób, dalej jestem w tym samym miejscu.
Warto jednak
Do tego dokształcałem się z wiedzy ogólnej, którą powinienem posiadać po liceum - niestety już od gimnazjum więcej wagarowałem niż chodziłem do szkoły (╯︵╰,)
I teraz zagadka, dlaczego tyle wagarowałem? Ano bo nie radziłem sobie właśnie z tymi problemami, które opisałeś. Lekcje polskiego, angielskiego gdzie często trzeba
Komentarz usunięty przez autora