Wpis z mikrobloga

Siema miruny i mirabele, z mojej strony krótka piłka - robię #rozdajo dla wszystkich posiadaczy psów lub kotów.

Do wygrania:

Kod rabatowy na 50 PLN na zakupy karmy dla psa lub kota w sklepie internetowym www.karmicha.pl

Zasady:
Mirkolos jutro o 19:30 - grają wszyscy, w tym zielonki

Uwaga uwaga - następne 48h - na hasło "WYKOP10" -10% na cały asortyment, min. 50 zł.

Sklep jest świeżo otwarty przeze mnie, posiadamy wysoko jakościowa karmę z wielkiej brytani. Jak macie jakieś pytania o karmę to śmiało, postaram się pomóc.

Taguje #smiesznypiesek #psy #koty #karma #karmatosuka #karmadlapsow #karmadlakotow
mifradan - Siema miruny i mirabele, z mojej strony krótka piłka - robię #rozdajo dla ...

źródło: comment_1642703088F3d0Vdh39oGcuarioOPRqs.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
@michael-loken: tak, myślę, że w przeciągu 2 miesięcy zwiększy się asortyment dla kotów. Właśnie dogaduje się z kolejnym producentem z Wielkiej Brytanii. Na pewno będzie i bezzbożowa i bez kurczaka.
  • Odpowiedz
@r__k: taki był zamysł w sumie, tej karmy nie ma w Polsce, chcę ją wprowadzić do nas na rynek bo wiem, że jest naprawdę spoko jakościowo. Ale jak mi będzie dobrze szło to z pewnością powiększę asortyment. Z założenia ma to być sklep z karmą najlepszej jakości, z małych fabryk i takich właśnie karm szukam.
  • Odpowiedz
@mifradan: ale ta karma jest taka normalna, nie ma w niej nic premium, dlatego się zdziwiłam :D
No i doowiedz się koniecznie jaki udział mięsa to mięso mięśniowe i jaki jest stosunek Ca:P w psich karmach, zwłaszcza szczeniakowych i dodaj kaloryczność
  • Odpowiedz
@mifradan: 44% mięsa za tą cenę to kiepski deal już lepiej dopłacić do tych 360zł za 12kg i ma się top karmę powyżej 60%.No ale wolny rynek wiadomo.Powodzenia z rozwojem sklepu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz