Aktywne Wpisy
JudzinStouner +65
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Carguy +149
ktoś miał pomysł ( ͡º ͜ʖ͡º) #nieruchomosci #mieszkanie #heheszki #deweloperka #kredythipoteczny #warszawa
#prawojazdy #kierowcy #motoryzacja
@Kitty_Pop: Czyli że na zdjęciu mamy ograniczenie prędkości do 40 kmph i na terenie miejscowości Gorzew i w całym terenie zabudowanym, nawet jeśli przechodzi on w inną miejscowość, tak?
Ekspresówka ale musieli ograniczyć do 50 km/h bo pies tam stoi i może w każdej chwili wypiec na ulicę. Pies sobie pójdzie to ściągną ograniczenie. Proste
Gdyby czytać znaki od góry
Otóż tak, znajdujemy się na pasie łączącącym się z drogą ekspresową (stąd dwa dolne znaki), która się kończy za kilkaset metrów na skrzyżowaniu w mieście (stąd ograniczenie, takie samo jak znajdzie się na każdym zjeździe z drogi szybkiego ruchu).
@porterhouse: tak, zaraz po napisaniu powyższego komentarza, po prostu wczoraj była mega baranina na ostrym a że wspomagam się ciągle kawą z mlekiem i cukrem to...
@porterhouse: tak mówią ludzie którzy wjeżdżają pod prąd i parkują na drogach blokując przejazd karetkom a ja jestem mocno uczulony na takie egoistyczne łamanie przepisów.
@porterhouse: nie, jestem lekko uczulony na sierść psa.
@porterhouse: przecież napisałem że niedawno srałem jak chcesz ciągnąć fekalne tematy.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Podaj źródło tej teorii