Aktywne Wpisy

cytmirka +104
Poleciałam sobie wczoraj do #wlochy na kawę i pizzę. Dokładnie to do Bari, a jeszcze dokładniej Bari Vecchia, bo tam spędziłam większość dnia.
To mój drugi pobyt we Włoszech. Parę lat temu byłam w Wenecji. Nie wiem, może tylko ja tak przeżywam każdy wyjazd, ale zawsze jestem zachwycona widokami i spędzonym czasem. I to nawet w miejscach, w których już byłam.
Tutaj zachwyciły mnie uliczki i lokalne życie oraz zapach
To mój drugi pobyt we Włoszech. Parę lat temu byłam w Wenecji. Nie wiem, może tylko ja tak przeżywam każdy wyjazd, ale zawsze jestem zachwycona widokami i spędzonym czasem. I to nawet w miejscach, w których już byłam.
Tutaj zachwyciły mnie uliczki i lokalne życie oraz zapach
źródło: IMG_6561
Pobierz
RECAPTCHASSIE +45
Na tagu pojawił się plusowany przez ponad 100 wyznawców Konfitury post z wywodem jakoby "kierowcy prowokowali konfiturę, a nie on ich".
Więc przypominam : pseudoaktywista Konfitura wybiera najbardziej nieżyciowo zaprojektowane miejsca w Warszawie. Prowokuje konflikty z ludźmi zmuszonymi przez nieudolnych urzędników do naginania zasad. Kręci to kamerką, publikuje na YT zarabiając na reklamach i wpłatach. Do podbicia oglądalności dzwoni na policję i używa policjantów jako darmowych statystów.
Część społeczeństwa mająca mentalność po
Więc przypominam : pseudoaktywista Konfitura wybiera najbardziej nieżyciowo zaprojektowane miejsca w Warszawie. Prowokuje konflikty z ludźmi zmuszonymi przez nieudolnych urzędników do naginania zasad. Kręci to kamerką, publikuje na YT zarabiając na reklamach i wpłatach. Do podbicia oglądalności dzwoni na policję i używa policjantów jako darmowych statystów.
Część społeczeństwa mająca mentalność po

#heheszki
źródło: comment_1642579107oWXZ5lliM2Btlbfgz25rhP.jpg
PobierzSynek dojeb wkręta i przyklej naklejke z szafki nr 2. Skasuj babe ma 50 tys
źródło: comment_1642579630t8DEZWuuevYimCZonL1CE7.jpg
PobierzGdy ktoś nie mający pojęcia w fachu połasi się na produkcję mebli
źródło: comment_1642581036TSqBmp6wV54INwHXoxtVoq.jpg
PobierzMam dokładnie taka sama szafe. Płyta z lustrem była też wygięta, ale położyłem ją na płasko odpowiednio podpartąi obciążoną na dwa tygodnie i nawet się wyprostowała.
@pss8888: raz robocizna, ale dwa to materiały. Dobre podzespoły np. Bluma mogą kosztować naprawdę niemało, a trzeba zwrócić uwagę że w kuchni lubimy dużo szuflad.
bajer polega na przygotowaniu sobie paru detali - typu rozstawy nawierceń i ew pare innych detali. jak zawsze wiedza jak szybko i sprawnie to połączyć to główny punkt programu
No i mają lepsze ceny niż osoba z zewnątrz
@theodolit: no nie do końca, bo gość dostał gotowe elementy z firmy, która zrobiła to wszystko o czym powiedziałeś na podstawie wymiarów i zdjęć. Mogliśmy to sami zrobić, ale mama się uparła na "fachowca" który zrobil pomiar i zdjęcia a na końcu
Dodatkowo, po pandemii ceny w hurtowniach poszły nawet