Aktywne Wpisy

Viarus_ +142
Od grudnia mam nową stawkę w #pracbaza po podwyżce, o którą zabiegałem od kilku miesięcy. Ponieważ w tym miesiącu mam wypłatę bez premii to się chociaż cieszyłem że dostanę trochę więcej siana przed świętami. I co? I g---o, zapomniałem że przecież jest II próg, więc w nagrodę że się staram i podnoszę swoje kompetencje, za co dostaję w pracy uznanie w formie podwyżki to kapitan państwo mi zabiera jeszcze więcej.
ANALball +5
Czego jest najwiecej na polskich osiedlach poza Żabkami i kebabem? Tak serio serio od paru dni nachodzi mnie taka refleksja. Czasem na jedną ulice przypada 16 żabek.

#heheszki
źródło: comment_1642579107oWXZ5lliM2Btlbfgz25rhP.jpg
PobierzSynek dojeb wkręta i przyklej naklejke z szafki nr 2. Skasuj babe ma 50 tys
źródło: comment_1642579630t8DEZWuuevYimCZonL1CE7.jpg
PobierzGdy ktoś nie mający pojęcia w fachu połasi się na produkcję mebli
źródło: comment_1642581036TSqBmp6wV54INwHXoxtVoq.jpg
PobierzMam dokładnie taka sama szafe. Płyta z lustrem była też wygięta, ale położyłem ją na płasko odpowiednio podpartąi obciążoną na dwa tygodnie i nawet się wyprostowała.
@pss8888: raz robocizna, ale dwa to materiały. Dobre podzespoły np. Bluma mogą kosztować naprawdę niemało, a trzeba zwrócić uwagę że w kuchni lubimy dużo szuflad.
bajer polega na przygotowaniu sobie paru detali - typu rozstawy nawierceń i ew pare innych detali. jak zawsze wiedza jak szybko i sprawnie to połączyć to główny punkt programu
No i mają lepsze ceny niż osoba z zewnątrz
@theodolit: no nie do końca, bo gość dostał gotowe elementy z firmy, która zrobiła to wszystko o czym powiedziałeś na podstawie wymiarów i zdjęć. Mogliśmy to sami zrobić, ale mama się uparła na "fachowca" który zrobil pomiar i zdjęcia a na końcu
Dodatkowo, po pandemii ceny w hurtowniach poszły nawet