Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 64
@Lolenson1888: studniówka to impreza organizowana przez uczniów dla uczniów, nie ma tu miejsca na spinanie się o finezję, powagę, dopasowanie stroju do okazji. Mam wrażenie że większość malkontentów zwyczajnie nie potrafi pojąć, że ktoś potrafi żyć i bawić się inaczej.
  • Odpowiedz
@nimzdeiw: Z jakiejś przyczyny nie idą w szeregu pierwszych par które są najbardziej atrakcyjne. Myślę, że doskonale zdają sobie sprawę z swojej sytuacji. Co nie zmienia faktu, że zaburzanie rzeczywistości publicznym slodzeniem i lukrowaniem jest gorsze od gorzkiej prawdy.
  • Odpowiedz
Na mojej studniówce była laska która wyjątkowo popisywała się swoimi tanecznymi umiejętnościami. Kamerzysta akurat skupił na niej uwagę. Miała swoje kilka sekund. Jako ze sukienka była bez ramiączek, z odkrytymi ramionami dziewczyna się wczuła i przy energicznym podniesieniu rak do góry wyskoczyły jej bimbaly. Kamerzysta stoi. To się nagrywa a laska do końca studniówki w kiblu. Na nagraniu ze studniówki tego momentu nie było xdTak się zastanawiam ile takich kompromitujących fragmentów posiada
  • Odpowiedz
@Lolenson1888: strach robić cokolwiek ciekawego w tym smutnym życiu - zaraz wykopek wrzuci na mirko (oczywiście w takiej formie że on niby tylko coś pokazuje i wcale nie zachęca do grupowej beki z alternatywek, wpis rzucony tak sobie od czapy przecież), a inni w komentarzach obsmarują od grubych i brzydkich pokrak.

Odechce się p0lkom i polaczkom jakkolwiek odstawać od tej szarej polskiej betonowej normy. Żenada.
  • Odpowiedz