Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +632
Drogie dzieci, nie bajtujcie na wykopie bo was zmiecie z planszy xD Dzwoniono właśnie do mnie z Komendy rejonowej Warszawa Ochota celem stawienia się na komendzie i złożenia wyjaśnień w sprawie mojego małego bajta xD mam być o 16. Wgl jakim cudem ustalono moją tozżsamosc w ciągu 2h? @a__s wy te dane użytkowników rozdajecie na priv czy co? Dajcie plusa a zawolam co mi powiedzą i co ja powiem im. #wykop #
Kasahara +190
Powoli zaczynam być zmęczony jakimś losowymi zdarzeniami, na które nie mam wpływu, jakieś fatum. Tym razem genetyka po dziadku do tłuszczaków. Miałem jednego miedzy bicepsem a tricepsem, w piatek się w niego uderzyłem. Zaczął puchnąć - stan zapalny, krwiak - szpital zabieg - cała łapa #!$%@? i miesiąc+ będzie się goić jak się zagoi to wycięcie tego tłuszczaka (ogromny z 8-9 cm). I znowu w #!$%@?ę 2-3 miesiące albo więcej. A już
Co takiego musi byc w wiadomości i jak musi byc napisana zebyscie przynajmniej odpowiedzieli ze sory nie dzieki?
Zaufaj dobrym pan(i)om policjantom [rekruterkom] ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#linkedin #pracbaza #pracait #heheszki #korposwiat #programowanie #przegryw
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie zbyt mnie interesuje jak bardzo innowacyjna jest firma i że w 2007 roku dostali gwiazdke dobrego pracodawcy.
Każda firma zawsze piszę że jest najlepsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widełki, lokalizacja, czy zdalnie, jeśli hybrydowo to jak, języki obce, technologie i języki wykorzystywane w pracy, charakter stanowiska (lead/senior/mid/junior) i wszelkie wymagania, jakie mają, bo już nie raz czas marnowałem i ja i oni przez brak wiedzy lub zrozumienia, o jakim dokładnie stanowisku rozmawiamy.
Ja się staram odpisywać każdemu, bo jak będę później chciał zmienić pracę to lepiej mieć fajny kontakt, a nie