Aktywne Wpisy

Apocaliptorr +159
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

mleko23 +317

FAllout new Vegas pali na Thinkpadzie X230 pod linuxem czy nie ma co się wygłupiać? Podobno fajna gra ale mam dość stary sprzęt
Jak chcesz na tym grać zainteresuj się eGPU, adapter z Chin, zasilacz z jakiegoś Optiflexa, tylko jakaś karta droga. Na takim czymś ogrywałem Wiedźmina 3 i GTA V na x-230 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Atreyu: Napisz coś więcej jak możesz, i jak nie problem podeślij linki do osprzętu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kanterek: Wpinasz się adapterem mini pci-e w kartę wifi albo pcimcia. Po drugiej stronie masz zasilacz z kartą wpięty w złącze pcie na biurku. wpisz sobie w necie x230 egpu.
I fruwa, a fruwa jeszcze lepiej (wydajność) na zewnętrznym monitorze