#pcmasterrace #thinkpad #fallout #falloutnv #linux FAllout new Vegas pali na Thinkpadzie X230 pod linuxem czy nie ma co się wygłupiać? Podobno fajna gra ale mam dość stary sprzęt
@wytrzzeszcz: na Linuxie nie wiem, pod Windą 20 FPSów
Jak chcesz na tym grać zainteresuj się eGPU, adapter z Chin, zasilacz z jakiegoś Optiflexa, tylko jakaś karta droga. Na takim czymś ogrywałem Wiedźmina 3 i GTA V na x-230 ( ͡°͜ʖ͡°)
Napisz coś więcej jak możesz, i jak nie problem podeślij linki do osprzętu
@Kanterek: Wpinasz się adapterem mini pci-e w kartę wifi albo pcimcia. Po drugiej stronie masz zasilacz z kartą wpięty w złącze pcie na biurku. wpisz sobie w necie x230 egpu.
@Kanterek: exp GDC Beast pod expresscard (z Ali) + dowolny zasilacz nawet 300W z jakiegoś rozebranego Optiflexa (da się wyrwać za parę złotych) + dowolne pełnowymiarowe gpu
I fruwa, a fruwa jeszcze lepiej (wydajność) na zewnętrznym monitorze
FAllout new Vegas pali na Thinkpadzie X230 pod linuxem czy nie ma co się wygłupiać? Podobno fajna gra ale mam dość stary sprzęt
Jak chcesz na tym grać zainteresuj się eGPU, adapter z Chin, zasilacz z jakiegoś Optiflexa, tylko jakaś karta droga. Na takim czymś ogrywałem Wiedźmina 3 i GTA V na x-230 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Atreyu: Napisz coś więcej jak możesz, i jak nie problem podeślij linki do osprzętu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kanterek: Wpinasz się adapterem mini pci-e w kartę wifi albo pcimcia. Po drugiej stronie masz zasilacz z kartą wpięty w złącze pcie na biurku. wpisz sobie w necie x230 egpu.
I fruwa, a fruwa jeszcze lepiej (wydajność) na zewnętrznym monitorze