Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +125
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
FejsFak +19
Nowy komputer z prockiem i7 12700k, chłodzenie SILENTIUMPC Fortis 5. Podczas odpalania benchmarka Cinebench po max 5-7 sekundach temperatura z 25 skacze do 100 i odpala sie throttling. Jednak podczas grania np w GTA 5 55 stopni to jest max. Chłodzenie na 100% dobrze zamontowane, pasta dobrze położona. Tak ma być podczas benchmarka? Jeśli nie to o co może chodzić?
#komputery #it #intel
1. zbyt słaby radiator
2. dołóż na niego wiatrak (żeby mieć 2)
3. więcej przeciągu w obudowie (więcej wentylatorów)
nie wiem jaką masz płytę główną, ale ustawiłbym chłodzenie na procesorze na 100% cały czas
I co ja mam z tą informacją zrobić? Bardzo rzeczowa odpowiedź. Sprawdziłem w internecie. Pasty "Te w zestawie" są bardzo dobre. Nie wiem czego oczekujesz od ludzi