Aktywne Wpisy
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Anonek463 +347
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Wychodzi ok 2 kg tygodniowo, dużo ale nie bardzo dużo [zakłada, że do zrzucenia jest dużo]
Nie zaczynaj od ścisłej diety i nie ograniczaj się tylko do warzyw. Na pewno tego nie wytrzymasz i na pewno poleci Ci mnóstwo mięśni. Plan treningowy też kuleje. Rowerek jest OK, ale bieganie byłoby lepsze. Pompki możesz sobie porobić, ale to niewiele da. Lepsza byłaby siłownia.
100kg przy 170cm budowe mam raczej masywną i tak czy siak (dlugi tułów, krótsze nogi) (od leków zgrubłem przez rok te 30kg więc chciałem to teraz zrzucić, ale też bez nabawiania się nowych rozstępów, bo przy bicepsach to są straszne)
Siłownia nie jest w sumie problemem, ale nie mam kompletnie pojęcia na czym
PONIEDZIAŁEK
Klata, barki, triceps, łydki,
@Franz_Koll: Masz problemy z kolanami?
Na siłowni powinieneś robić trening typu Full Body Workout, na początku pod okiem instruktora. Plany są dostępne w necie i na mikro (polecam tag #mikrokoksy i #roknasilowni), ale prawidłowej techniki nikt Cię
Mam kuzyna kulturystę obok więc pod jego okiem będę ćwiczył :)