Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
Uwaga! Najman wywołał powszechne obrzydzenie, które NIE PRZEŁOŻY się na sprzedaż. Równie dobrze mógłby reklamować tę swoją galę w Pakistanie i z częścią wykopu brandzlować się do tego do ilu osób udało mu się dotrzeć. Skandal, który wywołał w żaden sposób nie koresponduje z zawartością produktu, który próbuje sprzedaż, więc nie będzie stanowił bodźca wywołującego potrzebę u potencjalnego klienta.
Równie dobrze można byłoby nazwać właścicieli Villa Carpatia mistrzami marketingu, bo swoim zachowaniem wywołali wokół siebie potężny buzz. To samo właśnie zrobił Najman i przypuszczam, że konwersyjność takiego zabiegu będzie podobna:)
Od siebie tylko dodam, że są pewne granice przyzwoitości, które Najman dawno przekroczył. Do tej pory miałem go po prostu za pajaca, który jest świadomy tego, że konfliktując się z każdą napotkaną osobą może zarobić przyzwoite pieniądze. Teraz udowodnił, że nie istnieje dla niego ani sacrum, ani profanum i nie cofnie się przed niczym, żeby zarobić kilka srebrników. Tacy ludzie są niebezpieczni i powinni sczeznąć.
Najbardziej frustrujące jest to, że ten śmieć pozuje na prawicowca i dobrego samarytanina, a jest zwykłym faryzeuszem."Modli się pod figurą, a diabła ma za skórą".
Przypominam, że Słowik nie jest żadnym skruszonym byłym gangsterem, które wszedł na nową drogę życia. To jest czynnie działający przestępca, który dalej ma kilka trwających procesów (m in. za to, że w latach 2013-2017 wyłudził około 35 mln PLN z podatku VAT w ramach fikcyjnego eksportu kawy) i który de facto nigdy nie odpowiedział za swoją działalność przestępczą w latach 80/90, bo zawsze ginęły dowody, umierali świadkowie, prokuratorzy zmieniali kwalifikacje prawne, sędziowie uniewinniali.
#najman #mmavip
Przecież te gale to zwykłe show i bynajmniej nie dla ludzi o wysoko wykształconej moralności, a dla osób które jara mordobicie, patostreamerzy, kozaki i gangstery z instagrama i inna tego typu masa. Skandale to paliwo dla każdego show, a tutaj jest to strzał w
@Pryshlyak: Dokładnie to samo pisały takie mądrale jak Ty, gdy Najman zrobił cyrk na gali, gdzie walczył (bodaj kopanie w formule boksu).
Też były piękne posty, cudowne tłumaczenia i argumenty, z których wynikło absolutne gówno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niemniej, żeby nie zostawiać tutaj sprawy otwartej i pola do niuansowania, to tak, mam kilkunastoletnie doświadczenie w marketingu, miałem do czynienia z wieloma markami i wydawcami i mechanizmy typu "idźmy szeroko, skandalicznie, niech o nas mówią" widziałem wielokrotnie.
Nigdy się nie sprawdzają a korzyści nigdy
@Pryshlyak: Ale to działa, a Najman jest najlepszym przykładem. Jest o nim głośno? Jest. Monetyzuje negatywną popularność? Monetyzuje. Pisz sobie dalej książki na ten temat, a rzeczywistość będzie to kompromitować jeszcze mocniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Słowem chodzi o to, że ludzie chcą płacić za porażki Najmana i jego kompromitację w ringu/oktagonie a nie za oglądanie go w innych rolach,
Zieeeeew, zapiszę sobie linka do tej dyskusji i zawołam Cię za jakiś czas