Aktywne Wpisy
mk321 +5
Dobry_Gospodarz +258
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
Znam osobiście osobę której rodzice w latach 90-tych mieli mały biznes w Stolicy, i o ile nikt im kończyn nie połamał ani nic w tym stylu (bo płacili - ze strachu) to po pierwsze - każdego dnia żyli w strachu, że te karki wejdą tam pod byle pretekstem i kogoś skrzywdzą albo coś r---------ą, po drugie - koniec końców biznes im przez nich upadł, i musieli znaleźć nowy sposób na życie. Znikąd pomocy, jedyne co mogłeś zrobić to albo próbować kozaczyć i w najlepszym przypadku obskoczyć sromotny w------l i mieć lokal splądrowany i tak i tak (a w najgorszym np. kulę w łeb dostać), na policję nie było sensu dzwonić, bo wszyscy albo umoczeni, albo nie mieli jak z tymi gangusami walczyć
Trzeba mieć niezłe g---o we łbie aby w jakikolwiek sposób ich darzyć sympatią albo usprawiedliwiać czy tłumaczyć. A już w ogóle pisać takie rzeczy jak u Malika na Instagramie pod zdjęciem z nimi to już w ogóle szczyt
#kanalsportowy
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nn1upl: bo na tym zarabia, przecież gdyby powiedział coś nie wygodnego/niepopularnego to by nikt nie oglądał xD
@kfiatek_na_parapecie w samym Nowym Jorku urzędowało 5 rodzin cosa nostry, powtarzam w samym Nowym Jorku urzędowało 5 rodzin cosa nostry
@rolnik_wykopowy: mafijny vajbik, ja p------e. Co za przychlast
@kexus512: naprawde jestes tak glupi?
@KIII: ale to chyba musisz pisac uzytkownikowi @kexus512
@getin: I dlatego rozumiem nagrał swego czasu film w którym krytykuje użytkowników adblocka? XD Wiedział, że narazi się w ten sposób większej części swojej widowni, ale mimo to nagrał i wyraził swoje zdanie (gdzie akurat tutaj totalnie się z nim nie zgadzam)
Nie p-----l farmazonów, Stanowski niejednokrotnie szedł pod prąd mając generalnie w p-----e
@nn1upl: większość używa ublocka
@getin: Wiem, m.in. ja ale chodzi tu o całą "rodzinę" adblockerów, czyli programów/wtyczek do blokowania reklam
@rolnik_wykopowy: masa jest teraz takich twardzieli zza komputera, co to nawet na żuli z bramy się nie natknęli w pojedynkę bo mama wozi z garażu podziemnego pod same drzwi szkoły
@niepopularna_opinia: Nie masz pojęcia jak działają duże redakcje. Nie wiem, jak jest na Weszło, ale normalnie jest dziennikarz, wydawca, naczelny i prowadzący -> jeśli Stanowski nie był żadnym z nich w chwili publikacji wywiadu, a wyłącznie właścicielem czy inszym kierownikiem, to faktycznie mógł nie wiedzieć. Zresztą jak był naczelnym, to też mógł nie.