Aktywne Wpisy

Smauga +243
Pijcie ze mną kompot, bo przeprowadziłam się bliżej Polski. Miałam już dość mieszkania na niemieckim zakaukaziu- w Badenii-Wirtembergii. Żadnych zalet tam nie ma dla mnie- daleko do Polski (do granicy 500 km) drogo jeśli chodzi o mieszkania, tereny ładne, ale tak bez szału. Z 500 km zrobiło się niecałe 30 km do granicy co jest bardzo dużym postępem. Cieszę się na tą zmianę (。◕‿‿◕。)
Dalej pracuję
Dalej pracuję

Zoyav +6
jestem zmęczona, niewyspana, nie mogę się skupić i ciągle się mylę i robię jakieś błędy a szefowa nie chce mi dać 3 dni urlopu bezpłatnego bo już inne osoby mają teraz urlop i uj
mogę nawet jej dać łapówkę tylko dajcie mi to wolne kurła mać, ja chcę odpocząć se
#zalesie #pracbaza #damskiprzegryw
mogę nawet jej dać łapówkę tylko dajcie mi to wolne kurła mać, ja chcę odpocząć se
#zalesie #pracbaza #damskiprzegryw

#lukaszbudowlaniec
@JetkaGietkaJakDetka: przecież nic nie chciałem więcej prócz numeru uprawnień, to takie tajne? Takie informację są publiczne. Nie poda chłop bo ich nie ma, logiczne. Zgrywa kozaka a prostych informacji boi się podać. Gdyby należał do izby to
Komentarz usunięty przez autora
Ty wiesz wszystko najlepiej, przecież naczytałeś się głupot na internecie więc wiesz wszystko o Łukaszu i co zrobił źle itd.
@Blacklce: "może po prostu usuwał by ludzie nie powielali tych głupot?" ja bana dostałem po tym jak zapytałem ŁB po co wybudował komin w którym wyczystkę zrobił w tej samej płaszczyźnie co trójnik spalin. to było totalnie bez sensu wiec nie mów że usuwał komentarze w dobrej wierze...
@berman: Numer uprawnień, to jedno, a numer członka PIIB, to inna sprawa :D Pytanie, o jaki numer się rozchodzi w dyskusji :D Takie numery poznają klienci, a nie randomowe wykopki.