Aktywne Wpisy
Beszczebelny +379
Kumpel19 +57
Prezydent RP Andrzej Duda podpisał nowelizację ustawy zakazującą zatrudniania funkcjonariuszy i pracowników sił bezpieczeństwa PRL w służbie publicznej i instytucjach publicznych.
Informuje o tym TVN .
Nawet 40 000 urzędników służby cywilnej może stracić pracę.
Nowelizacja wprowadza zakaz zatrudniania w służbie cywilnej oraz pracy w instytucjach państwowych osób, które w okresie od 22 lipca 1944 r. do 31 lipca 1990 r. pracowały w organach bezpieczeństwa państwa lub były pracownikami tych organów.
"Ci
Informuje o tym TVN .
Nawet 40 000 urzędników służby cywilnej może stracić pracę.
Nowelizacja wprowadza zakaz zatrudniania w służbie cywilnej oraz pracy w instytucjach państwowych osób, które w okresie od 22 lipca 1944 r. do 31 lipca 1990 r. pracowały w organach bezpieczeństwa państwa lub były pracownikami tych organów.
"Ci
Zapraszam do robienia fikołków czemu ma to służyć.
#koronawirus
@Moisze: bo nie odpowiadasz typie na zadane pytanie xD
OP nie pyta się jakie są różnice w przepisach na Łotwie a w Polsce, tylko jaki sens mają te wprowadzone na Łotwie.
A ty wyskakujesz jak Filip z konopii z obostrzeniami w Polsce xD nikt o to nie pytał
@DoloremIpsum: myślę, że to element kampanii przeciwdziałającej otyłości w narodzie.
Aktualnie w Barcelonie w hotelu wszędzie musisz w masce po same oczy nawet na sali śniadaniowej, bo inaczej się czepiają fest. Jak jesz przy stoliku, to bez. Problem w tym, że między stolikiem, przy którym siedzisz, a np. stanowiskiem z ekspresem do kawy jest z 80 cm odległości. Oczywiście spróbuj tylko dać dosłownie jeden krok do ekspresu bez maseczki xD.
Komentarz usunięty przez autora
@marv0oo: No właśnie tego nie zapytał chociaż starałem się jak mogłem by to zrobił. Troszkę go przytrolowałem gbo chciałem wiedzieć co kieruje ludźmi plującymi na przedsiębiorców zamiast naciskać na polityków by przepisy miały sens.
@marv0oo: Zacytuj
https://www.youtube.com/watch?v=-iOzHoxsor4
@marv0oo:
https://pl.wiktionary.org/wiki/odwraca%C4%87_kota_ogonem
Jak nadal nie zamierzasz odpowiedzieć na to pytanie, to sobie daruj oznaczanie mnie