Aktywne Wpisy

Bunch +541
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +52
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz

Jestem użytkownikiem flex oraz mbank. Chciałem sparować nowy telefon z kontem mbank, ale niestety wygląda na to, że procedura się zmieniła i teraz wygląda to tak, że aplikacja próbuje wysłać kod autoryzacyjny SMSem na numer 3388, niestety telefon z Orange Flex odrzuca takiego smsa natychmiastowo (nie jest wysyłany).
Po rozmowie z konsultantami #mbank nie uzyskałem pomocy. Czat w #orangeflex poinformował mnie, że takiego numeru (3388) nie ma w ich cenniku, więc prawdopodobnie nie ma opcji, żeby udało się wysłać wiadomość.
Jakieś rady jak uzyskać autoryzacje telefonu?
Wychodzi na to, że to problem we flex. Moge z tego numeru odbierać SMSy (dostaje powiadomienia z mbanku), ale nie mogę wysłać wiadomości.
We Flex doładowałem konto "premium", aby móc wysyłać smsy specjalne, niestety to nie pomogło.
Ale raczej nie będę instalował aplikacji bankowej spoza sklepu ;)
źródło: comment_1641632293RJxZ3z9VrvS0DC0VR730n0.jpg
Pobierz