Wpis z mikrobloga

• 1
@dos_badass: serio Cię nie zawołałem? Kurde, myślałem, że dodałem Cię do wołajlisty, wybacz :< No i zgadza się, to był Twój pomysł, powinienem w ogóle wspomnieć o tym we wpisie, ale ogarnąłem go dosłownie w jeden dzień i to przeoczyłem, więc musisz wybaczyć mi podwójnie :/
  • Odpowiedz
serio Cię nie zawołałem? Kurde, myślałem, że dodałem Cię do wołajlisty, wybacz :< No i zgadza się, to był Twój pomysł, powinienem w ogóle wspomnieć o tym we wpisie, ale ogarnąłem go dosłownie w jeden dzień i to przeoczyłem, więc musisz wybaczyć mi podwójnie :/

@AnimalMotherPL0: japa cicho xD
teraz czytam bo się już doczekac nie mogłem.
lubię twoje wpisy, a ten to se bedę czytał codziennie, grając równoczesnie xD
  • Odpowiedz
dobra, przeczytałem. rozczarowuje mnie fakt, że momentami kompletnie nie wiem, o czym mowa, bo nie mam takiej wiedzy jak ty.
megaciekawe, choć momentami hermetyczne nadto.
no, ale to wina moja raczej.
i zgadzam się z przedmówcami- twoja wiedza jest aż niepokojąca xD
@AnimalMotherPL0
Bochardt
  • Odpowiedz
  • 2
@dos_badass: Dzięki ( ͡º ͜ʖ͡º)
To był pierwszy i jedyny raz gdy strzelba doczekała się "pozwu" na wojnie xD Zabawna sytuacja, bo już Brytyjczycy i Francuzi mieli na wojnie strzelby, ale klasyczne, dubeltówki dwururowe, więc ich wartość bojowa była dosyć dyskusyjna. Strzelba z pojemnym magazynkiem i brakiem przerywacza ognia była dla Niemców szokiem, bo w okopach robiła z ludzi istne sito.
Realia pasujące, czarnoprochowiec byłby
  • Odpowiedz
  • 1
@dos_badass: zawsze staram się tłumaczyć to tak, żeby każdy w miarę zrozumiał, więc poniosłem pod tym względem porażkę, sory xD Możliwe, bo nie mogę go jakoś skojarzyć, musiałbyś coś jeszcze na jego temat podpowiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AnimalMotherPL0: co do realiów rdr, to w jedynce był to już okres chyba początków 1wś, i tam zdaje sie był już jakiś pistolet automatyczny.
cos jak mauser, czy cos.
wgl w jedynke i dwójke dawno grałem, choc mam obydwie(na xklocku).
teraz cisne czasem tego FC5, i Mudrunnera xD
ale RDR2 wciąz niedokończony, kocham, ale sobie na raty rozgrywam(choć jakas menda zaspojlerowała, i juz inaczej końcówki oczekuję :/)
ale faktycznie, czarnoprochowce
  • Odpowiedz